Opinie, referencje i doświadczenia Klubowiczów - 13

Doświadczenia, referencje naszych klubowiczów c.d.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 dalej>>

 

Dziękujemy, że byliście z nami w 2016 roku.
Będzie nam niezmiernie miło, jeśli pozostaniecie Państwo naszymi Klubowiczami w kolejnym roku.
Bądźcie z nami w 2017 roku :)

Serdecznie dziękujemy za pamięć, życzenia, które wciąż do nas napływają :) Dziękujemy za zaufanie, którym nas Państwo obdarzacie :) Zapraszamy :)

nowy-rok-2017-życzenia-podziekowania-zaproszenie

Radosnego i szczęśliwego 2017 roku - z marzeniami, o które trzeba walczyć, z radościami, którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi i z rodziną, z którymi dobrze być i z nadzieją, bez której nie da się żyć!


*** ZDROWEGO NOWEGO ROKU!/ HEALTHY NEW YEAR! ***

 

Jesteśmy do Państwa dyspozycji >>Kontakt>>

R.B.C. Kłosowiczowie MENEDŻEROWIE w firmie Calivita International

.


4 stycznia 2017 12:26

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku wraz z podziękowaniem za pomoc naszej rodzinie - przesyła Mariola P. :)

.

10 stycznia 2016 15:36

Dziekuje za opiekę i pomoc w chorobie. Wiesława W.

.

30 stycznia 2017 9:59

Dzień dobry

Zapomniałem się pochwalić - Tomuś, który miał problemy z noskiem ładnie już oddycha jak śpi, a to dopiero 1 tydzień minął na paraprotexie. obaj cały czas smarkają ale już chłopaki praktycznie wyzdrowieli. Aha Tomek też przestał sikać w nocy - budzi się z suchym pampersem, myślę że to też korzystny efekt kuracji. Dzisiaj czy jutro mieliśmy iść do kontroli żeby pani doktor mogła "skontrolować" chłopaków i ewentualnie dołożyć drugi antybiotyk jakby po pierwszym antybiotyku nie było poprawy, tylko że my żadnego antybiotyku im nie podawaliśmy, ale ona o tym nie wie hehe;) nie pójdziemy na ta kontrole szkoda czasu na ich "leczenie";))
pozdrawiam :)
.
15 stycznia 2017 16:48
Pani Renatko zorganizowałam w naszym domu wstępne spotkanie na temat zdrowego odżywiania, zdrowego stulu życia, czyli jak żyć w swoim środowisku (szeroko pojętym) i być zdrowym, pełnym sił witalnych. Byłam zaskoczona zaangażowaniem wszystkich osób. Głównie były to rodziny. To jest wstęp do rozwoju mojej grupy, a potem już 2-3 spotkania z Państwem. Mam nadzieję, że to ruszy, bo jes tyle potrzeb, tak niski stan świadomości.
Po takim spotkaniu każda osoba powinna wyjść zadowolona, powinna mieć przekonanie dobrze, pożytecznie i miło spędzonego czasu :) Nie bardzo wiemy jak to jest z tym zarabianiem, chociażby na tyle, aby mieć na swoje preparaty oraz dla dzieci, rodziny?
Odp.
.
Co do zarobków - wiem, że każdy jest tutaj wynagradzany sprawiedliwie, zarówno każdy zapisujący się do mojej struktury nowy Klubowicz ma swój rabat. Pani - jako osoba opiekująca się swoimi "pisklętami", także swój rabat będzie miala.To są punkty grupowe, a punkty bonusowe - każdy gromadzi je i są one widoczne po zalogowaniu. Zwłaszcza pod koniec miesiąca warto często tam zaglądać!!!, bo już niejednokrotnie wysoko postawieni menedźerowie, tracili sporą część swego dorobku.
teraz widzi  Pani w systemie kolorowe pb i ile brakuje. Najczęściej jest to mała kwota, a zarobki w rozliczeniu miesięcznym mogą się znacznie różnić, jeśli wykorzystamy ostatni moment, zakupimy i tym sposobem znajdziemy się nie na 12 %, a nie na 15 %.
Tak więc pierwsze lody przełamane. Proszę zebrać grupę osób naprawdę zinteresowanych.Przyjedziemy :)
.
4 lutego 2017 21:11
Witam! Ogólnie jest duuuużo lepiej,afty i gruby biały nalot z języka ustąpiły,czytałam ze to kłopoty wątrobowe,teraz mam kuracje wątrobową. Podzielę się tą wielką radością co do Tomcia że już oddycha normalnie przez nosek,ustąpiły bezdechy i rozpaczliwe i bezsenne noce dla mnie,wołaliśmy do Boga gdy dusił się,(...) gdy przychodziła kolejna noc znów to samo,ta ostatnia noc przed paraprotexem była straszna oboje tak zgrzytali zębami, bez przerwy.Tomek od małego zbierał do buzi kamyki na podwórku,upilnować nie można było go z tym,i się nalizał,ale CHWAŁA NAJWYŻSZEMU że nas nakierował na Panią i z pani pomocą rozwiązuje nasze problemy,żle się odżywiałam,praca na pierwszym miejscu,dwie ciąze przy drugiej zaniedbałam branie witamin,małego karmiłam piersią dwa lata,wyjałowiłam się całkowicie.A więc osobiscie Pani dziękuje za cierpliwość i za udzielanie cennych rad. Dziękuje BOGU za Pania i moja wdzięczność jest wielka i życie stało się milsze i weselsze. Życzymy pani wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i dziękujemy za pomoc:) Pozdrawiam Anka.
.
4 marca 2017 8:03
Pani Reniu! Menopausal, Stress menegement, Calcium magnesium plus i Ac zymes to jest to!!! Tego mi było trzeba! Strzał w 10 można powiedzieć. Zadnych plastrów więcej, nie chcę terapii hormonalnej. Śpię jak dziecko, czuję się o wiele lepiej, normalnie funkcjonuję na codzień. Wróciła chęć do życia. Teraz na urodziny sprawię sobie prezent - komplet noni polinesian na 3 miesiące :-) Pozdrawiam cieplutko. Barbara
.
12 marca 2017 22:35
Dzień dobry Pani! Piszę do Pani zgodnie z obietnicą. Przypomnę, że jestem farmaceutką i kiedy po raz pierwszy się do Pani zwróciłam od razu powiedziałąm wprost o co chodzi w zaufaniu, że pozostanie to między nami. Dziękuję, że nie nadużyła Pani tego zaufania, ponieważ w środowisku ... no sama Pani wie, a pracować trzeba, zwłaszcza, kiedy się ma dzieci na wychowaniu. Ale do rzeczy, otóż kiedy otrzymałam od lekarza recepty z przepisanymi mi bardzo silnymi lekami, m.in. antybiotyki, wiedziałam od razu i taką podjęłam decyzję, że na pewno ja tego nie wezmę i na pewno niebedę stosować. Niestety, ale zbyt dobrze wiem, jakie to miałoby konsekwencje. Postanowiłam poszukać metod alternatywnych, czyli dobrych preparatów naturalnych. Doskonale też wiem, że nie znajdę ich raczej na aptecznych półkach, no cóż, taka jest prawda. eraz po upływie pewnego czasu, upewniłam się, że preparaty, które mi Pani poleciła są faktycznie najwyższej jakości i o bardzo wysokiej zawartości substancji czynnych - "zgodnie z najwyższymi standardami stosowanymi w przemyśle farmaceutycznym" - to nie puste słowa, lecz rzeczywistość. Kończąc dziękuję, bo zestaw Green Care, Probio Balance, Ocean 21, Calcium Magnesium, Stress oraz Beta Carotene, Chelat Zinc, D-Drops i Digestive Enzymes postawiły mnie na nogi. Trawienie unormowało się, bóle ustąpiły, test na helicobacter ujemny. Poproszę o zamówienie Ocean 21 i Infant Formula. Z wyrazami wdzięczności Justyna C.
.
Odp.
.
.
.
.
12 kwietnia 2017 9:33
Państwo Klosowicz! Dziękujemy za pomoc dla żony. Migreny ustąpiły. Ginko XC, stress Managment, Calcium Magnesium z witaminą K2, D-Drops i soczek Noni zdziałały cuda. Dosłownie. Jesteśmy bardzo wdzięczni i polecamy witaminki wszystkim znajomym. Bardzo się cieszę, że zaufaliśmy państwu. Dziękuję też za dietę. Grzegorz Z. z żoną. Pozdrawiamy z Wiednia.
.
24 kwietnia 2017 9:11
Kochana Pani Renatko, wnuczek już przespał całą noc, po tych ostatnich Pani radach. Natychmiast wprowadziliśmy dodatkowe rzeczy i zmieniliśmy troszeczkę dzawkowanie. Wreszccie w nosku nie chrapie, normalnie oddycha, śpi spokojnie. Pozostajemy na ustalonych preparatach, zgodnie z Pani zaleceniami. Jezeli chodzi o apetyt to bardzo ładnie wszystko je, nie grymasi, smakuje mu ta dieta. Tabletki niektóre przekrawam, ale chętnie wszystko łyka. Na razie dziękuję, odezwę się jeszcze na pewno. Pani Reniu, gdyby nie Pani nie wiem co by było z naszym dzieckiem. Już tyle razy nam Pani pomogła!!! Pozdrawiam J.
.
28 kwietnia 2017 22:46
Szanowni Państwo, jestem stomatologiem i od kilku lat polecam wasze produkty - koenzym Q10 - w różnych dawkach, witaminę C i D, od niedawna tez Calcium Magnesium Plus, z bardzo dobrymi efektami. Teraz chcę wypróbować pastyOxy Max jako uzupełnienie tego zestawu. I tutaj moja prośba, mianowicie o zamówienia oraz wysłanie - adres b.z.
Jako rodzina powoli tez wdrażamy się w stosowanie preparatów. Sczególnie przypadł nam do gustu Stress Menegement, Rhodiolin, Noni Polinesian, a ostatnio Menopausal Formula+ Stress - dla jednej osoby z rodziny (jest zachwycona efektami). Oczywiście Witaminy C i D uważam za bezkonkurencyjne na rynku i goszczą w naszym domu przez okragły rok. Z pozdrowieniami R.K. Irlandia
.
3 maja 2017 21:18
Dobry wieczór! Pisze do pani aby powiedzieć, że juz nie jestem na dnie rozpaczy, tak jak to było przy pierwszej naszej rozmowie. Przypomnę - po 2-ch kuracjach Izotekiem i tetracykliną mój organizm był w rozsypce. Trądzik początkowo ustapił,a ale niestety po odstawieniu, powrócił. Lekarz nie pozwolił na kolejną kurację, bo wątroba moja nadawałaby sie do przeszczepu (najprawdopodobniej). Dolegliwości ze strony wątroby, zmiany tradzikowe, ogólna słabość, niesamowite przesuszenie skóry, oczu, skłoniły mnie do wykonania dodatkowych badan na własną rekę. Okazało się , że mój organizm jest całkowicie zagrzybiony, jelita "dziurawe", mam zarzucanie zółci, a zmiany genetyczne mogą mieć charakter trwały. Dobra i uczciwa pani ginekolog, do której mnie skierowała pewna dobra dusza ;) powiedziała, że to jest działanie teratogenne! Przed kuracją lekarz zapewniał mnie, że to będzie trwało rok, przez ten czas nie mogłam zajść w ciążę, stąd podwójny środek antykoncepcyjny. Znalazłam się tak na prawdę w błędnym kole. Chciałam ze sobą skończyć. Pani wie, co było dalej, mam nadzieję, że przypomina sobie pani juz moją historię. Piszę dla przestrogi dla innych osób. Znajdziecie wiele pozytywnych wypowiedzi jak ludzie, zazwyczaj są to młode dziewczyny, chociaż chłopcy także, wyleczyli się z trądziku Izotekiem i antybiotykami, ale czy ktoś napisze, że przerwał nieplanowaną ciążę do której doszło podczas kuracji, a dojść nie miało? Czy ktos napisze o innych skutkach, których nie znał decydując się na kurację?? Taka decyzja musi byc własnoręcznie podpisana na początku leczenia. Czy podpisujemy decyzje o przyjeciu każdego leku?? Nie! Do tego informacje lekarza są zdawkowe i uspokajające. Do tego nie ma żadnych rad dotyczących odżywiania, na temat cukru itp.
Teraz po roku od skończenia z tą chemią i stosowania kuracji najpierw wzmacniajacej, potem przeciwzapalnej i wreszcie oczyszczającej mogę powiedzieć, że zaświeciło się dla mnie światełko w czarnej otchłani. To dzięki Pani radom, skutecznym preparatom, diecie i naprawde bardzo rygorystycznemu stosowaniu co do minuty wszystkich zaleceń i zabiegów. dziękuję i pozdrawiam serdecznie Lidia C.
P. S. Oczywiście bardzo proszę o dalsze prowadzenie - ku zdrowiu Pani Renatko :)
I przepraszam, że może troche chaotycznie pisze, ale wciąż mam problem z zebraniem myśli i ułożeniem w logiczny ciąg.
.
4 maja 2017 10:23
Dzień Dobry Pani! Mija juz 3 miesiące odkąd stosuję Triple potency Lecitin, Calcium Magnesium plus, C1000, D-drops, nogi smaruję Vein Care. Poprawa jest taka, że ja wprost nie wierzę. Ja facet 7 krzyżyk na karku, juz tyle lekarzy,a ile leków, wszystko na nic. Pomyslałem co mi zależy i tak ledwo łaże. Spróbowałem i warto było. Pani wspominała, że dobrze by było jeszcze zrobic to oczyszczenie i żeby ruszyc tą limfe, czyli dajemy Pure Yucca, AC Zymes i Nopali? Jak to pogodic z tamtymi? Tez brac czy tamte odstawić? Proszę o informację i napisanie mi co kiedy i ile zażywać, będę wdzięczny! Co ja gadam, juz jestem niewymownie wdzięczny, ubyło z dyche ;) na karku. Wyczytałem, że na te opuchnięte stawy, a właściwie moje całe nogi to jeszcze by dobre było omega 3 i Join protex Forte albo ta chrząstka rekina (Shark Aid). - co lepsze? Ukłony Stanisław z UK.
.
6 maja 2017 12:46
Pani Reniu, sadzę, że widać światełko w tunelu i kuracja zbliża sie ku końcowi. Zmiany trądzikowe po drastycznej diecie i bardzo rygorystycznym stosowaniu się do zaleceń - doeta, suplementacja - są już W ODWROCIE!!! Pomaga tez słoneczko, zarówno podczas wyjazdu wakacyjnego w tropiki :) jak i juz teraz nasze. Zasady, które od Pani otrzymałam poczatkowo mnie załamały :( Teraz jednak widzę, że wprowadzenie zmian żywieniowych, łyk świeżego powoetrza, skrupulatne oczyszczanie organizmu i uzupełnianie potrzebnych składników wcale nioe sa az tak trudne do zrealizowania. Dziękuje i niebawem dam znać jak postępuje moje wracanie do ładnej gładkiej buzi i dobrego samopoczucia. Włosy rosna jak burza. Anka.
.
7 maja 2017 6:26
Dzien Dobry! Nasza rodzina jest juz wolna od pasozytów, kuracja oraz zalecenia zywieniowe przyniosly rezultaty. Jestesmy po prostu szczesliwi, nareszcie zdrowi. Postaram się zadzwonic o przyzwoitej dla Pani porze, aby zdac szczegolowa relacje. Marta&Kevin z dziecmi. Chicago.

..
1 czerwca 2017 12:33
Pani Reniu! dzisiaj Dzień Dziecka, dlatego postanowiłam sie odezwać i podziekowac za wsparcie w prowadzeniu naszej rodziny w - jak to Pani mówi - dążeniu ku zdrowiu. Dzięki znakomitym preparatom i trafnym wskazówkom od pani, nasze dzieci sa zdrowe, chociaz zdecydowalismy się ich nie szczepić. A może właśnie dlatego są zdrowe?? Przeprowadziła mnie Pani przez 3 kolejne ciąże i maleństwa od urodzenia, aż do teraz (mają 6lat najstarszy, 4 lata i 1 roczek).Będziemy nadal korzystac z witaminek, a także na stałe wprowadziliśmy zmiany żywieniowe. To sie po prostu opłaca :) Na Dzień Dziecka do prezencików każde dostało swoje ulubione witaminki i to juz jest norma. Dzieci nasze nie dopominaja sie o cukierki czy lizaki. Nie ma tego zwyczaju i tyle. Jeszcze raz dziękuje i serdecznie pozdrawiam Halina z rodziną.
.
5 czerwca 2017 8:46
Pani Renatko jestem już po czterech kuracjach Paraprtexem, AC zymes, Nopalin, C1000, Spirulina Chlorella, Liver Aid. Zrobilam badania na obecność candidy i wynik ujemny. Cieszę się i prosze o rade - co dalej jak utrzymać ten stan zdrowia? Pozdrawiam Maria.
.
10 czerwca 2017 12:28
Pani Renato! Czytam bez okularów. Piję nadal Lutein Plus i Beta Carotene. Nawet najmniejszy druk moge odczytać, odłożyłam okulary całkowicie! Bożena S.
.
10 czerwca 2017 21:25
Dobry wieczór! Pragnę podziękować za polecenie bardzo dobrego dla mnie zestawu na miażdżycę i oczyszczanie tętnic. Triple Potency Lecithin, C1000, Vein Protect, D-Drops, Ginko Biloba, Ac zymes podziałały znakomicie. Teraz postanowiłam dokupić Mega Q10 i soczek noni lub acai - który pani radzi? Potem od wrzesnia zgodnie z zaleceniem idziemy na całość haha :-] - Paraprotex, Pure Yucca, Green Care. Nogi o wiele lżejsze, lepiej chodzić. Juz mój codzienny spacer nie trwa 30 minut ale 45 do godziny i to marsz!! Pozdrawiam Marta C.
.
15 czerwca 2017 21:37
Szanowni Państwo! Od kilku juz lat korzystamy z preparatów dla całej rodziny, zainteresowaliśmy też znajomych, tak jak my i oni także są zadowoleni. Nie chorujemy, a jeżeli przytrafi się jakaś infakcja, przebiega krótko i lekko. Staramy się też systematycznie profilaktycznie oczyszczać (odrobaczać), wszak czysty organizm, to zdrowy organizm! czyż nie tak?? ;) Coraz tez łatwiej wydeptać sciezki do solidnych gospodarzy ze zdrowym jedzonkiem :)
Pasta do zębów aloesowa, szampon Silk, balsam Hand&Body po prostu sa wspaniałe. Balsam stosujemy wszyscy i muszę domówić, bo jeden w łazience nie wystarczy, tzn. objetościowo jak najbardziej tak, ale nasza Zuzia chce miec swój przy łóżku. Mąż bardzoi chwali, zwłaszcza po goleniu, dla mnie - to wprost rewelacja, na wysuszone dłonie, łokcie, stopy i nawilżanie całego ciała. Najbardziej sie cieszę z e względu na naszą najmłodszą pociechę. Kornelia ma 3 miesiące i nic oprócz tego nie stosujemy, żadnych odparzeń, wysypek, gładziutka skóra.Szampon stosujemy także wszyscy jako żel pod prysznic, czyli do kąpieli i do mycia włosów, są miękkie, jedwabiste, ładnie się układają, a co najważniejsze jest bardzo wydajny. Wkrótce będę zamawiała dla nas i moich rodziców, ale wcześniej pozwolę sobie skonsultowaqć problem z panią, proszę podać godzinę, bo wiem, że jest pani bardzo zajętą osobą i pani czas jest bardzo cenny. Pozdrawiam Arnika z rodziną. Innsbruck.

------
.
Więcej na ten temat:
.
.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 dalej>>

 

Referencje Calivita>>

 

Opinie Klientów, referencje>>

 

Z każdym Klubowiczem zapisanym w naszej grupie współpracujemy indywidualnie - kontakt>>. Dla większych grup prowadzimy spotkania na tematy związane ze zdrowym stylem życia na terenie całej Polski  i nie tylko. Będąc pod naszą opieką, możesz liczyć na pomoc w doborze suplementów, dokonywaniu zamówień dla siebie i osób przez siebie polecanych oraz opiekę podczas kuracji - dawkowanie, zalecenia żywieniowe itp. Otrzymywać też będziesz darmowy newsletter z opracowaniami tematów związanych ze zdrowiem i dietą.

 


Zadaj pytanie ekspertowi>>

 

Klub Zdrowia CaliVita - 33%-38% TANIEJ PROSTO OD PRODUCENTA>>

 

Oferujemy:

Oryginalne produkty w najniższej cenie producenta!

Gwarancja jakości! Dostawa od producenta w 24 godziny!


Uwaga! Jeśli zakupisz produkt w niższej cenie, niż cena producenta, możesz się liczyć z niebezpieczeństwem nabycia produktu niepełnowartościowego lub przeterminowanego!


Zasady współpracy, udzielania konsultacji i porad>>

 

Zobacz jak zamówić produkty w najniższej cenie klubowej i korzystać z innych przywilejów tutaj>>

 

kontakt calivita

 

Napisz do nas>>

 

 

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 dalej>>