Opinie, referencje i doświadczenia Klubowiczów - 10

Doświadczenia, referencje naszych klubowiczów c.d.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 dalej>>

 

25 kwietnia 2014 12:33

Pani Renato. Spieszę powiadomić, że synowa czuje się juz bardzo dobrze po zaleconej przez panią kuracji. Przypomnę, że jest w szóstym miesiącu ciąży i miała już skierowanie na pobyt i leczenie w szpitalu z powodu zapalenia w drogach moczowych oraz słabych wyników. Po około miesiącu stosowania New Life, Garlic caps, C1000, Noni polinesian, URX, Bee Power, Ac zymes i diety przez pania poleconej wyniki poprawiły się, a pobyt w szpitalu stał się niepotrzebny :) Jesteśmy pani bardzo wdzięczni. Alinka nadal pije wszystko według zaleceń. Jeśli teraz trzeba coś zmienic, to bardzo proszę o dalsze rady i wskazówki. Wszystko co pani nam mówi się sprawdza. Dziękuję za opiekę. Z niecierpliwością oczekujemy na zdrowego wnuczusia.

Proszę jeszcze o radę i polecenie jakiegoś wzmocnienia dla mojego męża. Ma bardzo stresującą pracę. Jest zmęczony i ma mało energi. Zasypia przed telewizorem, a w nocy budzi się i nie może zasnąć do rana.

Pozdrawiam panią serdecznie. Marzena S.

 

26 kwietnia 2014 21:16

Witam panią. Chę podzielić się z pania i czytelnikami pani serwisu vitanatural.pl. Bardzo cierpiałem z powodu pękających opuszków palców. Maści i kremy, jakie od lekarzy dostawałem dawały chwilową poprawe i ulgę. Poszedłam więc po porade do pani dermatolog. Znowu dostałem kilka maści i znowu chwilowa poprawa. Niestety w mojej pracy często używam rękawic i potem sprawa się odnawia. Dopiero polecone przez pania postępowanie dało konkretną ulgę i zagojenie bolesnych paluchów. Zażywałem najpierw AC zymes i Green Care. Potem dołączyłem Beta Caroten i cały czas smaruję balsamem Hand&Body. Muszę się przyznac, że "podbierałem" żonie noni i smarowałem te miejsca pęknięć. W każdym razie tak, jak ja to widze -największa poprawa była odkąd zacząłem zażywac Beta karoten. Dziękuję za poradę Adam J.

 

30 kwietnia 2014 22:46

Szanowna Pani, jestem pod dużym wrażeniem informacji zawartych na Stronie vitanatural. Bardzo odpowiada mi sposób w jaki pisze Pani o zdrowiu i przedstawia problematykę rozmaitych dysfunkcji i chorób. Ta wiedza do mnie mocno przemawia. (...) Zastanawiam się nad modyfikacją lub zmianą kuracji i oparcie jej na polecone przez Panią preparaty. Uwagę zwróciły Nopalin, pure Yucca, AC Zymes i sok Noni. Plus może coś uzupełniającego minerały, witaminy - co wzmocni moje siły. Liczę na Pani sugestie i proszę o kontakt. pozdrawiam serdecznie, Maja G.

 

1 maja 2014 9:33

Dzień Dobry pani Renato! Trafiłam na pani stronę przypadkiem, kiedy szukałam wiadomości z medycyny naturalnej. Przez 3 dni nie mogłam sie oderwać, chłonełam dosłownie wszystko, co pani napisała. Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i ogromu włożonej przez panią pracy. Polecam już pani strone i panią znajomym. Jestem wręcz pewna, że pani jest osobą, która mi pomoże w moich problemach ze zdrowiem. Od 2 lat zmagam się z osłabieniem, brakiem sił do życia, zatkanymi zatokami - trudno oddychać. Dokucza mi też dyskomfort podczas oddawania moczu, czasem ból i pieczenie. Mam na przemian biegunki i zaparcia. Dodam, że lekarz przepisuje mi cały czas antybiotyki. W moczu brak bakterii, badania ginekologiczne i wyniki są ok. Tak naprawde nikt nie podał mi żadnej konkretnej przyczyny mojego złego samopoczucia i dolegliwości. Sama wyszukałam, że to moze byc zagrzybienie organizmu. W dzieciństwie byłam chorowitm dzieckiem non stop na antybiotykach :(

Chciałabym zajść w ciążę, urodzic zdrowe dziecko i jeszcze mieć dość sił na jego wychowanie. Jak pani mysli - czy mam szanse? Co robić? Czy brać nastepny przepisany antybiotyk? Widze, że to nic nie pomaga, a wręcz jestem coraz słabsza. Ostatnio nawet cięzko chodzić do pracy. Jestem miesiąc na zwolnieniu lekarskim. I jeszcze jedno, otóż ostatnio garściami wychodza włosy.

Czy Noni i Paraprotex to dobry wybór, czy to pomogło by mi? czy może cos innego?

Błagam panią o pomoc i wsparcie. Nadzieja moja w pani, bo pomogła pani juz tylu ludziom. Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedź i rady.

p.s. Chciałabym tez z pania porozmawiac. Kiedy mogę zadzwonić? Zrozpaczona Edyta G.

 

5 maja 2014 22:14

 

Witam pani Reniu!! tyle co skończyłam zaleconą przez panią kurację oczyszczającą, a juz jestem w ciąży :) Tak bardzo się cieszę i jeszcze trudno mi uwierzyc. Nie oswoiłam się jeszcze z tym moim nowym stanem :) :) Paraprotex skończyłam i na razie o nim "zapominam". Obecnie biorę AC ZYMES, Nopalin (co dwa dni, bo jeszcze nieco mam problemów z zzparciami, ale już jest prawie ok:) Zamówiłam tez Omega 3, Stress menegment, Chelated zinc, Noni polinesian i oczywiście New Life. Prosze o wskazówki jak teraz stosować i czy dobrego wyboru dokonałam? Może coś istotnego pominęłam? Proszę o odpowiedź. Anetta S.

 

12 maja 2014 12:33

 

Dzien dobry! Bardzo bardzo dziękuję! Otrzymałam rzetelną i profesjonalną poradę dotycząca moich problemów zdrowotnych, z którymi borykałam się od lat! Marnowałam czas i pieniądze szukając pomocy u lekarzy. Nieststy nikt nie potrafił  mi pomóc, wręcz przeciwnie - wpędzono mnie w depresję sugerując chorobę psychiczną, omamy, chipochondrie itp. itd. a okresowe napady wilczego apetytu na słodycze określano jako nieposkromione łakomstwo!!!!!!!!!!!!! Tymczasem moje samopoczucie pogarszało się niemal z dnia na dzień. Doszło do tego, że nie byłam w stanie wykonywać swojej pracy i znalazałam się na zwolnieniu chorobowym, które było przedłużane. Groziła mi utrata pracy!!!!!!!!!!! Wtedy kuzynka poleciła mi panią Renatę. Otrzymałam taką poradę, jakby pani Renata znała mnie od lat. Takie też były nasze rozmowy - czułam się, jak z dobrą znajomą, która wie wszystko, przez co przeszłam i co mi dolega. Po zastosowaniu ustalonej diety i suplementacji, mogę śmiało powiedzieć, że czuję sie jak nowo narodzona. Nie było łatwo, zwłaszcza na początku. Teraz siły witalne wróciły, z nimi też chęć do życia :) zastosowałam się rygorystycznie do wszystkich rad i zaleceń dotyczących zażywania Paraprotex, Ac zymes, Nopalin, Spirulina Chlorella, Noni polinesian i Oxy Max. Początkowo sądziłam, ze ceny sa nieco za wysokie i miałam lekkie wahanie, ale zdecydowałam sie i teraz nie żałuję :) Nic nie jest warte, gdy zdrowia i sił brak!!! Preparaty są na prawdę znakomite i polecam je juz i znajomym i rodzinie. A porady pani Renaty wprost bezcenne. Serdecznie pozdrawiam i jeszcse raz dziekuję. Teresa P.

 

20 maja 2014 12:33

 

Witam! Dobrze, że pania posłauchałam i poratowałam mój obolały żołądek dodając do tego oczyszczania Paraprotexem, nopalinem i AC ZYMESEM te specyfiki, jakie mi pani poradziła czyli Spirulina chlorela, Green Care, Stress menegement i Meal Time. Gdybym sie na nie nie zdecydowała to nie wiem czy przeszłabym przez tą kuracje. Dolegliwości żołądkowe, nudności, ściskanie w dołku były dla mnie dość uciążliwe i pewnie zrezygnowałabym z przyjmowania tego Paraprotexu. Po prostu chyba było tak jak pani mi powiedziała Paraprotex jakby wyciągnoł na wierzch mój od dawna sie ciąnnący sie problem z okresu kiedy jadłam, aż wstyd powiedzieć, zupku z serii gorący kubek, kisiele, bułeczki i piłam coca colę i kolorowe napoje do każdego posiłku. Tak sie żywiłam! teraz jestem już po całej kuracji, czuję się poprostu super, ale nie wiem co dalej? Prosze o pokierowanie tak, zeby było ok już tak na stałe. Pozdrawiam!! wdzięczna Anetta S.

 

26 maja 2014 12:33

 

Szanowna pani Reniu! Jesteśmy w ciąży!!!! Skończylismy oczyszczanie i od razu zaszłam w ciążę :) Czuję się dobrze i oczywiście wraz z mężem postanowiliśmy, że oddajemy się pod Pani opiekę, jesli chodzi o właściwe odżywianie i suplementację. Już zażywam Omega -3, New Life, Iron plus, Stress B i cynk chelated. Chciałabym tez dodac cos w płynie. Co pani radzi? Z góry dziekuję za wszystkie rady, za dotychczasową opiekę i cały czas, który nam pani poświęciła. Wiemy dobrze, że to wszystko jest ponad pani pracę, obowiązki, że zawsze można na panią liczyć, a pani nie liczy minut i godzin rozmów i porad. Cieszymy się bardzo i pozdrawiamy najgoręcej. Ania i Łukasz :)

 

15 czerwca 2014 22:56

 

Szanowna pani Renato,

jestem bardzo zadowolony ze stosowania zaleconych preparatów :) Po gruntownym oczyszczeniu Paraprotexem, AC Zymes, Nopalin i Pure Yucca czuję się bardzo dobrze. Nadal piję Noni polinsian (piję 4-ty miesiąc i mam prośbe o info - czy pić nadal czy może juz zrobić przerwę??), C1000, Garlic i Mega qprotect. Już całkiem odstawiłem moje leki wziewne! Stosowałem coraz mniejsze dawki, aż teraz okazało się, że nie są mi wcale potrzebne i bez nich czuję się wspaniale! Nie ma ataków duszności i suchego kaszlu :) Również dieta bardzo mi służy. Zgubiłem 10 nadmiernych kilogramów. Dziękuję za wsparcie jakiego od pani doświadczałem i prosze o dalsze wskazówki. Jaki powienien byc następny mój etap?? czekam niecierpliwie na odpowiedź.

P.S. jest pani znakomitym ekspertem i specjalistą w swojej dziedzinie. Tutaj w Irlandii naprawde ciężko o pomoc. Lekarze traktują człowieka jak... jak by to nazwać... jak niedorozwiniętego. Ale to osobny temat.

Pozdrawiam! Ireneusz z Irlandii.

 

8 lipca 2014 11:37

 

Witam Pani Renato! chcę Pani powiedzieć o następującej sprawie. Ginekolog wykrył u minie mięśniaka w lutym, wtedy właśnie zaczęłam zażywać Alive, wypiłam cały pakiet i teraz byłam u kontroli i okazało się że go nie ma!

Pozdrawiam cieplutko.

Agnieszka

 

22  lipca 2014 15:35

 

Pani Reniu! dziękuję za profesjonalna współpracę i porady. Zastosowane specyfiki działaja i juz widzę poprawę. Zatoki oczyszczaja się, spływa tyle, że wprost trudno uwierzyć, że tyle tego tam miałem. Przypomnę, że problem z zapchanymi zatokami, kaszlem, chrypka miałem od jakichś 2 lat. Liczne antybiotyki i inne leki, które w tym czasie przyjmowałem niestety nie pomiogły, a czułem się coraz słabszy. Teraz stosuję jeszcze Pure Yucca, Spirulina Chlorella, C1000, Garlic kaps. i mleczko Bee power. Czy przedłużyc stosowanie paraprotexu? i czy juz powinienem zacząc pic noni? bo na poczatku pani o tym wspominała. Teraz będzie zastrzyk gotówki, która postanowiłem przeznaczyć na ten sok :0 Proszę o dalszą pomoc i wskazania. Z uszanowaniem Jan P.

p.s. Proszę o zamieszczenie tego, co napisałem na pani stronce, żeby inni ludzie mający podobne kłopoty ze zdrowiem wiedzieli, że mozna inaczej sobie pomóc niz tylko trując sie antybiotykami. Tylko prosze nie podawac moich osobistych danych :)

 

5 sierpnia 2014 8:55

 

Podziwiam to co pani robi, bo świadomość w naszym społeczeństwie jest zastraszająco niska. Dzięki temu co pani pisze wielu ludziom może to da coś do myslenia. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Mariusz S.

 

19 sierpnia 2014 18:49

 

;-)))

jest pięknie....
wyleczyłam się z grzybicy....zajęło mi to rok. 2 tygodnie temu odebrałam wyniki...lekarz nie wierzył własnym oczom...wcześniej mówił mi ,że "tego" nie da się wyleczyć;-) Stosowałam PARAPROTEX, NOPALIN,AC ZYMES, SPIRULINA CHLORELLA, C1000, PRO SELENIUM.
pozdrawiam serdecznie. (dane do wiadomości prywatnej).
.
19 sierpnia 2014 19:09
.
Pani Raniu! Jestem lekarzem z wieloletnim stażem. Zastosowałem Paraprotex łącznie z towarzyszącymi preparatami - zgodnie z pani zaleceniem jako specjalisty od medycyny naturalnej. Cała kuracja, którą uprzednio dokładnie przeanalizowałem wydała się logicznie i sensownie ułożona, tak aby wybijać pasożyty w organizmie. Zarówno lamblie jak i glista, którymi zainfekowałem się wykonując swój zawód, bezpowrotnie "czmychnęły" :) Sczerze mówiąc nie znajduję alternatywnych, równie skutecznych oraz niezawierających skutków ubocznych preparatów. Zaczynam już polecać Paraprotex, Nopalin Ac zymes pacjentom, zwłaszcza że przetestowałem uprzednio na sobie. Polecam się pani uprzejmej pamięci i dziękuję za dotychczasową współpracę. Radosław U.
.
.
22 sierpnia 2014 22:33
Pani Reniu! dziękuję za czas mi poświęcony i serdecznośc, a przede wszystkim porady, które okazały się niezwykle trafne. Jest pani przemiłą, kochaną, ciepłą, wrażliwą na ludzkie cierpienie osobą. Gdyby nie pani nie wytrwłabym na pewno. Kiedy samemu się choruje nie jest to łatwe, ale kiedy dziecko cierpi, to dla matki jest niewyobrażalna męka i podwójne cierpienie. Kiedy Michaś nie mógł łykać tabletek i kapsułek Noni polinezjan, Acai, Zentonik i tlen Oxy Max wlewaliśmy mu do buzi łyżeczką. To po prostu było widać, jak z dnia na dzień dziecko jest coraz silniejsze. Aż nie chce sie wspominac tamtego okresu. Potem zgodnie z Pani rada dołożyliśmy tez kapsułki Ac zymes, Omega 3, Strong bonus. Co dalej pani Renato? Jak możemy jeszcze pomóc naszemu dziecku? Wdzięczni rodzice.
.
.
24 września 2014 21:37
Witam serdecznie, szukajac dla siebie leku . Weszlam na Pani strone. Jestem oczarowana pozytywna opinia ludzi , czytalam wszystko od deski do deski. i postanowilam Pani zaufac w przeprowadzeniu kuracji dla mnie i dla syna. (...) OGROMNIE DZIEKUJE ZE PANI JEST TAKA POMOCNA DLA LUDZI, swiadectwa innych ludzi mowia same za siebie, dlatego zaufalam Pani i wierze ze poprowadzila by nas Pani w leczeniu, ja czuje sie czesto zmeczona i oslabiona. Pozdrawiam serdecznie i dziekuje za wszystko. Wioletta.
.
.
25 września 2014 10:18
Szanowni Państwo Kłosowicz! Dziękuję z aporady i prowadzenie krok za krokiem podcazs całego mojego leczenia. Jestem zachwycona wynikami tej kuracji. Piasek z nerki zszedł całkowicie, a nawet kamień, na szczęście był mały. Po zastosowaniua URX, Garlic caps, naturalnej witaminy C - C1000 plus, Green Care i AC Zymes jest ok :) Chciałabym jeszcze poradzić się co zastosować, aby mój problem nie powracał. Bo wiem, że tak może się stać. Choroba moja, stany zapalne trwały przecież od ponad 5 lat, zanim wreszccie trafiłam na państwa. Nie chce i nie mogę już brać kolejnych antybiotyków, których lekarze przepisaywali mi masę. Proszę o wskazówki, a także mam prośbę o poradę dla kuzynki i koleżanki z pracy, którym podałam do państwa kontakt. Wdzięczna Iza S.
.
26 września 20141 21:12
Witam p. Reniu!
Chciałam tylko przekazać, że znowu jest poprawa i czuję się lepiej. (nadal stosuję Paraprotex, Nopalin, AC zymes, Pure Yucca, Noni polinesian). Nie poddaję sie i walczę. Pani również jest dla mnie zawsze motywacją. Pozdrawiam Ewelina
p.s. sok noni jest rewelacja, nie spodziewałam się, że aż tak gęsty i pyszny jest. pozdrawiam
.
29 września 2014 16:35
Witam Pani Renato. Przekazuję dobrą wiadomość, ponownie wykonałam przeciwciała przeciwko boleriozie. Wynik na pograniczu pani doktor stwierdziła, że już całkiem została wyleczona, nie muszę wykonywać ponownej kontroli badań krwi. Dziękuję za pomoc, proszę mi doradzić czy mogę nadal stosować na okres jesienny leki na odporność ImmunAid, Vit C oraz Garlic Caps, które są w pakiecie w promocji do końca września (jeżeli tak to proszę o zamówienie pakietu). Czy coś jeszcze powinnam przez ten okres przyjmować? Dziękuję, Anetta
.
2 października 2014 22:12
Szanowni państwo Kłosowicz! Piszę aby podzielić się radosną nowiną. Jeszcze nawet nie dokończyłam kuracji oczyszczającej, a już jestem w upragnionej i długo przez nas oczekiwanej ciąży!!! Cieszymy się z meżem bardzo. Wprost wierzyc mi sie nie chce, że tak szybko podziałało i jest taki efekt oczyszczania organizmu!! Widocznie tego potrzxebowaliśmy. Mąz będzie kontunułował kuracje, a ja tak jak Państwo zalecacie robę przerwe w Paraprotexie. Tytlko mam pytanie - nadal pić ac zymes i nopalin? czy oprócz Omega 3, New Life i cynk powinnam jeszcze cos zażywać, co będzie korzystne dla dziecka i dla mnie w ciąży? Prosze o podpowiedź i pozdrawiamy serdecznie - Monika i Michał.
.
Odp.: CIĄŻA>>
.
26 października 2012 12:36
Pani Reniu! Po Stress mangment i Strong Bones śpię kapitalnie! Dziękuję za radę i polecam wszystkim. Aneta B. z Elbląga.

---

Odp. W kleszczach kleszcza>>

.

24 listopada 2014 7:14

 

Dzień dobry,

Pani Renatko, trochę czasu już upłynęło, odkąd korzystam z Pani pomocy w sprawie mojego synka i jestem winna Pani podziękowanie za pomoc, za zaoferowanie przede wszystkim soku z owoców acai. Tomek po operacji na wyrostek robaczkowy czuł się osłabiony, zmęczony, pozbawiony sił witalnych; dieta i brak ruchu na początku rekonwalescencji nie pomagały mu dojść do siebie. Nie wiem jak długo trwałoby to osłabienie, ale myślę, że te 4 butelki soku z acai jakie wypił, plus wit. C, ProbioBalance na poprawę pracy jelit i Beta-Carotene (jaki dostał Tomuś od Pani gratis) przyczyniły się do tego, że z każdym dniem czuł się coraz silniejszy. Energia zaczęła go rozpierać aż za szybko, biorąc pod uwagę fakt, że przez 2 miesiące po operacji nie mógł pozwolić sobie na większą aktywność fizyczną. Badania potwierdziły, że wszystko jest w porządku i dlatego chciałabym tu jeszcze raz Pani podziękować, że mogłam od razu liczyć wtedy na Pani pomoc, że doradziła Pani takie produkty, które pomogły mu stanąć szybko na nogi!:) Katarzyna.

 

26 listopada 2014 12:36

 

Drodzy państwo Kłosowicz! Dziękuję za pomoc w moim tak prozaicznym, ale okrutnie dolegliwym ii utrudniającym życie problemie. Od lat cierpiałem na uporczywe zaparcia. Podczas pobytu w szpitalu zastosowano płukanie jelit, lewatywy. Dostałem zalecenia, aby stosować w domu lewatywy, pić tabletki przeczyszczające. Na jakiś czas pomogło. Byłem jak nowo narodzony. Po czasie chciałem zrezygnować z tego i zacząłem szukac bardziej naturalnych sposobów. Pewna osoba poleciła mi aloes. Znów było super. Nie musiałem robic lewatywy ani pić żadnych tabletek! Szok! Po czsie zorientowałem sie, że bez aloesu nie mogę żyć (czytaj normalnie funkcjonować, bo moje jelita normalnie nie pracują). W tym stanie i całkowitej desperacji trafiłem do państwa. Piszę to, aby wszyscy ludzie, którzy szukają pomocy w tym - jak tu pani pisze wstydliwym problemie zrozumieli, że bez zmiany żywienia i błonnika z bakteriami jelitowymi ani rusz!!! Przeczytałem na ten temat wszystko, co jest u państwa na stronie i wszystko co od państwa dostałem. Musze uczciwie powiedzieć że chwile to trwało od czasu gdy posłuchałem państwa i zacząłem stosować nopalin, AC ZYMES, Triple potency Lecitin, C1000 do czasu, az sytuacja unormowała się. Ale było warto. Pozbyłem sie leniwych jelit :) Zeszły kamienie kałowe! Jeszcze raz dziękuję za pomoc. Wdzięczny Włodzimierz S. (prosze zamieścić na stronie ten list, ale nie zamieszczać moich danych).

 

21 grudnia 2014 13:31

 

Szanowna pani Reniu! Po miesiącu kuracji oczyszczającej (Paraprotex, Ac Zymes, Nopalin, Acai sok, C1000 i Spirulina Chlorella) czujemy sie rewelacyjnie. Wróciły siły witalne, energia do życia. Twarz moja wygładzila się i prawie wszystkie wypryski znikneły. Mam nadzieję, ze do końca kuracji będzie jeszcze lepiej. W pierwszym tygodniu na twarzy niestety było gorzej, ale jak do pani zadzwoniłam, to dodała mi pani otuchy i przetrzymałam ten kryzys. Mąż na początku niechętnie podchodził,ale potem się przekonał. Dla nas poproszę o zmówienie plastrów Detox i Liver Aid po 2 opakowania.

Teraz chciałabym pomóc bratowej i zamówić dla niej ten sam zestaw. A może pani mi poradzi czy coś ewentualnie zmienić??? Ona jest ciągle zmęczona, ma 46 lat, ciągle zaparcia lub biegunki. Czy ten zestaw jej pomoże, bo lekarze powiedzieli, że taka jej uroda i musi sie z tym pogodzić, bo wyniki krwi i moczu ma w normie. Prosze o pomoc i wskazówki. Życzymy całej pani rodzinie pięknych ŚWIĄT! I żeby mogła Pani pomagać wielu ludziom - dużo sił i zdrowia! Marzena z Piotrem.

 

28 grudnia 2014 12:56

 

Ze świąteczno-noworocznymi pozdrowieniami :)

Ten rok należał dla mnie do udanych, a to dzięki pani. Odzyskałam wreszcie zdrowie po wielu latach walki o nie, po wielu latach "leczenia" moich dolegliwości, a były one na prawde liczne i wszelakie. Przyczyna zaś była jedna a właściwie dwie, czyli lamblie i drożdżaki! Zanim jednak do tego doszło, że na własna rękę odkryłam i wybadałam te przyczyny, leczono mnie na mnóstwo chorób, przyjęłam niezliczoną ilość leków i wydałam mase pieniędzy! Po zastosowaniu poleconych przez panią oczyszczających ziół Paraprotex, Ac Zymes, Green Care, Liver aid, Pro selenium po lambliach ani śladu! Znikneły tez bóle głowy, które dokuczały mi od 30 lat! Na wyleczenie z lambli szczerze mówiąc trochę liczyłam, dlatego zdecydowałam sie na tą kurację, ale z bólami głowy nie dawali sobie rady wszyscy lekarze i rozkładali bezradnie ręce. Nie liczyłam więc na to absolutnie, że cos tutaj pomoże. Postanowiłam więc do pani napisać, aby podziękować i życzyć dużo zdrowia w nowym roku, wszelkiej pomyślności i trwania w tym pomaganiu ludziom, bo jest to ciężka, ale bardzo chwalebna pani działalność. Grażyna S.

P.S. Zgadzam się na opublikowanie niniejszego listu, tylko z moim imieniem. Ponadto proszę o pomoc w zamówieniu Noni polinesian, Ac zymens, Green Care, C1000, Vitaminum D. Dziękuję serdecznie.

 

31 grudnia 2014 22:55

 

Szanowni Państwo,

gorąco dziękujemy za pamięć, życzenia oraz zaufanie, którym obdarzacie nas Państwo już kolejny rok, powierzając swoje - niejednokrotnie bardzo trudne - problemy związane z Państwa zdrowiem i życiem. Otrzymane od Państwa zaufanie jest dla nas zobowiązaniem do jak najlepszej pracy.

Radość oraz ciepłe słowa i rekomendacje, jakie otrzymujemy, są dla nas nieustanną inspiracją. Zwieńczeniem zaangażowanego, a jednocześnie w pełni profesjonalnego podejścia jest stale rosnąca liczba osób zadowolonych z naszej pomocy. Dziękujemy :)


ŻYCZYMY WZAJEMNIE - SAMYCH PIĘKNYCH, DOBRYCH DNI I DUUUŻO ZDROWIA

W NADCHODZĄCYM ROKU 2015 :)

R.B.C. Kłosowiczowie MENEDŻEROWIE w firmie Calivita International


Jakość naszego życia i zdrowia

Renata-Kłosowicz-artykuł

w dużej mierze zależy do nas samych artykuł tutaj>>

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 dalej>>

 

 

Referencje Calivita>>

 

Opinie Klientów, referencje>>

 

Z każdym Klubowiczem zapisanym w naszej grupie współpracujemy indywidualnie - kontakt>>. Dla większych grup prowadzimy spotkania na tematy związane ze zdrowym stylem życia na terenie całej Polski  i nie tylko. Będąc pod naszą opieką, możesz liczyć na pomoc w doborze suplementów, dokonywaniu zamówień dla siebie i osób przez siebie polecanych oraz opiekę podczas kuracji - dawkowanie, zalecenia żywieniowe itp. Otrzymywać też będziesz darmowy newsletter z opracowaniami tematów związanych ze zdrowiem i dietą.


Zadaj pytanie ekspertowi>>

 

Klub Zdrowia CaliVita - 33%-38% TANIEJ PROSTO OD PRODUCENTA>>

 

Zasady współpracy, udzielania konsultacji i porad>>

 

Zobacz jak zamówić produkty w najniższej cenie klubowej i korzystać z innych przywilejów tutaj>>

 

kontakt calivita

 

Napisz do nas>>

 

 

 

 

Zakupy w autoryzowanym sklepie: