Opinie, referencje i doświadczenia Klubowiczów - 11

Doświadczenia, referencje naszych klubowiczów c.d.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 dalej>>

 

 

1 stycznia 2015 12:00

 

Szanowni Państwo,


gorąco dziękujemy za pamięć, życzenia oraz zaufanie, którym obdarzacie nas Państwo już kolejny rok, powierzając swoje - niejednokrotnie bardzo trudne - problemy związane z Państwa zdrowiem i życiem. Otrzymane od Państwa zaufanie jest dla nas zobowiązaniem do jak najlepszej pracy.

Radość oraz ciepłe słowa i rekomendacje, jakie otrzymujemy, są dla nas nieustanną inspiracją. Zwieńczeniem zaangażowanego, a jednocześnie w pełni profesjonalnego podejścia jest stale rosnąca liczba osób zadowolonych z naszej pomocy. Dziękujemy :)


ŻYCZYMY WZAJEMNIE - SAMYCH PIĘKNYCH, DOBRYCH DNI I DUUUŻO ZDROWIA

W 2015 ROKU :)

dziekujemy-za-zaufanie

Jesteśmy stale do Państwa dyspozycji >>Kontakt>>

 

R.B.C. Kłosowiczowie MENEDŻEROWIE w firmie Calivita International

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 stycznia 2015 8:33

Witam Szanowni Państwo Kłosowicz! Pełen profesjonalizm, fachowość, rzeczowe porady i pomoc praktycznie całą dobę :) w dodatku przemiła i błyskawiczna obsługa, jak w zegarku! Dziękuję za szczegółowe rozpisanie dawkowania, żywienia i wszelkie inne porady oraz wskazówki - bezcenne. Życzę dużo sił do pracy i dużo zdrówka w nowym roku! Krystian S. Norwegia

 

12 stycznia 2015 8:53

Pani Reniu, dziękuję za opiekę i wszelkie wsparcie, jakiego mi pani udzieliła. Czuję się o wiele lepiej. Kuracja zalecona pomaga :0 Paraprotex, AC ZYMENS Nopalin witamina D i C1000 pomagają. jestem silniejsza, cera wygładziła się, w brzuchu lekko!!! Pozdrawiam, dużo zdrowia w nowym roku. Grażyna.

 

18 stycznia 2015 22:23

Pani Reniu! Po miesiącu zażywania Mega B, super Mega 50, Triple Potency Lecitin, Ac zymes moje problemy odchodzą w niepamięć :) Powoli najpierw włosy przestały wypadać, teraz mam przy skórze jakby szczoteczkę z odrastających nowych. Oczywiście diametralnie zmieniłam odżywianie. Paznokcie są niemalże twarde i gładkie, nie odchodzą płatkami, tak jak to było wcześniej. Cera wypiękniała. Jestem też o wiele spokojniejsza. Zastanawiam się nad kuracją sokiem noni oraz oczyszczaniem. Czy powinnam wybrać któryś z tych wariantów? Czy połączyć? A może jeszcze kontynuować dotąd stosowane??? Proszę o radę? Jak pani uważa co jest dla mnie w tej chwili najlepsze? Co utrwali ten już osiągniety efekt? Dziękuję za te godziny rozmów i podtrzymywania na duchu. Życzę wszystkiego najlepszego na nowy rok! Anna K.

 

22 stycznia 2015 12:34

Szanowna pani Renatko! Jestem pani niezmiernie wdzięczna. Po wielu wielu latach poszukiwań, leczenia moich licznych dolegliwości, w tym straszliwych bółów głowy, problemów skórnych, dolegliwości wątroby i jelit - biegunki krwawe na przemian z zaparciami trwającymi nawet po 2 tygodnie, dzięki pani, problem zasadniczy został zdemaskowany. Przyczyną wszystkiego były lamblie. Teraz nareszcie czuje ulgę. Bóle głowy odeszły w niepamięć, jelita i skóra uspokoiły się. Tak jak pani mi zaleca przeprowadzę jeszcze przynajmniej jedno oczyszczanie przypominające Paraprotex, Green Care, AC zymes, C1000, Omega 3. Potem kolej na wątrobę, włączę Liver aid. Chciałabym jeszcze spróbować pić ten sok noni, tak jak pani polecała. Sądzę, że od marca uda się zorganizować finanse :) Życzę pani samych sukcesów i powodzenia oraz dużo zdrowia i Bożego błogosławieństwa. Zofia.

 

27 stycznia 2015 8:24

Szanowni Panstwo Kłosowicz! Dziekuję za polecenie nam witaminy C naturalnej - C1000 i Lion Kids C dla dzieci. Znakomicie się sprawdza, nie chorujemy, nawet moja 84-letnia mama chętnie zażywa, chociaz poczatkowo się opierała, bo nie cierpi tabletek. Polecamy już wszystkim znajomym i zaopatrujemy całą rodzinę. Pozdrawiam Ryszard.

 

15 lutego 2015 12:33

Witam! Piszę do Państwa, gdyż chciałabym zastosować kurację oczyszczającą z pasożytów i grzybów u mojego 5 -letniego synka.Jednak nie bardzo wiem jakie preparaty powinnam kupić i w jakich dawkach je stosować by nie zaszkodzić dziecku. Syn ciągle choruje (zapchany nos, katar, kaszel,  na przemian z zapaleniem ucha, powiększone migdałki). Od 2 lat ma  ciągłe mdłości, bóle brzuch, wzdęcia, przelewanie w brzuszku (jelitkach) stwierdzony refluks, zaparcia - ciągle, nwet po 2 tygodnie się nie wypróżnia, a czasem biegunki wodniste! Do tego wypadają włosy, ma krostki na twarzy - sucha łuszcząca wysypka, jest blady, ma podkrążone oczy. Jest nadpobudliwy, zgrzyta zębami nocą i śpi niespokojnie, zrywa się z płaczem. W ciągu ostatnich 2-ch lat był 15 -to krotnie leczony antybiotykami i ciągle ma owsiki i chyba nadal glisty. Jak to możliwe? czy to może być grzybica i pasożyty? Już nic nie pomaga! Co zastosować? W jakiej kolejności? Jestem zdana na państwa pomoc, bo lekarze są bezradni, a ja chcę ratowac moje dziecko. Czy podać mu kolejny antybiotyk? Mariola P.

 

20 lutego 2015 8:24

Szanowni państwo, dziękuję za wskazanie mi skutecznego postępowania, które okazało się pomocne dla mojej małżonki. C1000, Triple Potency Lecitina, Ac Zymes, Nopalin i Stress managment - to wszystko pomogło opanować zarówno trwające od lat zaparcia, jak i wspomogło zdrowy sen i ogólne samopoczucie. Jestesmy tak zachęceni, że teraz postanoaiwliśmy na stałe stosować na pewno witamine C1000, ale również wypróbować sok noni. Polecamy też naszym znajomym. Z wyrazami szacunku - Antoni S.

 

25 lutego 2015 22:34

Nasze dzieci od kilku lat zmagały się z pasożytami i grzybicą poantybiotykową. Przeprowadzona pod państwa kierunkiem kuracja całej rodziny Paraprotex, Ac zymes, Nopalin, Lion Kids C, C1000, witamina D, noni polinesian pomogła. Dziękujemy Ewa i Tomasz F. z dziećmi.

 

1 marca 2015 22:43

Szanowni państwo Kłosowicz! Dziękuję za wszelką pomoc i wsparcie. Oferujecie państwo bardzo profesjonalne podejście do pacjenta! Przeczytałam otrzymane od państwa foldery i opracowania i muszę przyznać, że jestem pozytywnie zaskoczona. Dużo naukowej, ciekawej i przydatnej wiedzy. Podobnie zresztą jak na państwa stronach w Internecie. Wszystko, co o Was dobrego piszą pacjenci to jest prawda. Z początku było mi trudno przemóc się, bo to nie wiadomo co w Internecie można tak naprawde znaleźć. Są mądre rzeczy, ale trzeba ziarno oddzielic od plew, jak to mówią :) Preparaty są rzeczywiście bardzo dobre, jesteśmy bardzo zadowoleni, bo juz korzysta cała rodzina :) Także każdy kontakt z państwem jest samą przyjemnością. Pozdrawiamy i życzymy zdrowych, spokojnych Świąt w gronie rodzinnym. Regina i Janusz z Warszawy.

 

8 marca 2015 8:22

Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, miłości i szczęścia - z okazji Dnia Kobiet zyczy wdzięczny za przywrócenie do świata żywych i zdrowych - Zdzisław U.

 

8 marca 2015 10:28

Dla pani Renaty samych pięknych chwil w zyciu, dużo uśmiechu i siły w pomaganiu innym. Zyczy pacjent Tomasz S.

 

8 marca 2015 12:33

Sznowna Pani Renato! Pozwolę sobie złożyć Pani życzenia:

Los ręką do darów szczodrą
Niechaj szczęścia da ci kwiat,
Za twe oczy i dobroć,
Którą rozjaśniasz świat.

Wdzięczny Radosław z rodziną.

 

8 marca 2015 marca 20:33

W podziekowaniu za opiekę nad nasza Oliwką przesyłam serdeczne życzenia

Spełnienia marzeń,

Samych pozytywnych w Twoim życiu zdarzeń,

A w pracy samych sukcesów. życzy Arkadiusz T.

 

15 marca 2015 12:55

Pani Renato! Jest pani przemiłą, ciepła osobą. Od razu wzbudziła Pani moje zaufanie, ma Pani takie szczere oczy :) Teraz po dwóch miesiącach kuracji jestem zachwycona! panią i działaniem tych specyfików. Tak mi pani to znakomicie ułożyła, że jem juz dosłownie wszystko! A tyle lat sie męczyłam z moim żołądkiem i wątrobą. Tyle badań porobiłam i leków wypiłam i nic nie pomagało. Nawet nie przypuszczałam, że po miesiącu będe sie tak znakomicie czuć, a po dwóch to po prostu odmłodniałam, sił przybyło. Teraz nadal piję Green Care, Ac Zymes, Triple Potency Lecitin, Senior Formula i Omega 3. Pomogła nam Pani mnie i bratu bardzo. Życzę zdrowych i wesołych świąt. Anna Wraz z bratem Stanisławem.

 

17 marca 2015

Witam! Moja siostra bardzo chorowała. Od pięciu lat jej stan zdrowia pogarszał się. Brała wciąż jakieś antybiotyki, ale to nic nie pomagało. Wręcz było coraz gorzej, bo była coraz to słabsza. Zaczęło się od przeziębionych zatok, satale zatkany nos, biegunki, częste infekcje, nie mogła już wychodzic z domu, bo nawet przy najmniejszym wietrze juz była chora. Nie wiedzieliśmy już gdzie udac się po pomoc, czy brac następne antybiotyki czy szukac czegos innego. Lekarz przekonywał nas, że tylko biorąc antybiotyki siostra może wyzdrowieć. Jednak postanowiliśmy poszukać dla Basi innego leczenia. I tak trafiliśmy do państwa Kłosowicz. Leczenie trwało pół roku i to był Paraprorex, Pure Yucca, Green Care, AC zymes, acai sok, Spirulina Chlorella, a potem sie zdecydowaliśmy na Ocean 21. Oczywiście też C1000 PLUS i Garlic. Siostra też robiła inhalacje oregano olil. Pani Kłosowicz ułożyła jej tez wspaniale działającą dietę. Na początku było ciężko,a le wspieraliśmy Basię całą rodziną. Dzięki opiece pani Renaty wiedzieliśmy dokładnie jaki jest nasz cel. Było warto! Najbardziej cieszyliśmy sie, jak wreszczcie z zatok zaczęło dosłownie kapać i tak schodziła ta ropa i inne świnstwo :) Potem też Basia zaczęła normalnie jeśc. Polecam i te kuracje i opieke państwa Kłosowicz. Zyczymy wspaniałych świąt i Bożego błogosławieństwa, a także sił do tej pracy tak pożytecznej. Wdzięczni klubowicze z Małopolski.

 

26 marca 2015 11:06

Pani Renato! Piję specyfiki od Pani już od roku. A pisze, bo spotykają mnie wciąż dziwne wydarzenia. Moje znajome i koleżanki mówią mi, że staję się coraz młodsza i pytają co ja takiego robię? A powiem Pani, że moja buzia wygładziła się, sił przybywa, aż nie chce się mysleć, że na karku wiek emerytalny! Po Oxy Max jestem wprost zachwycona! Green Care, AC Zymes soki acai, które piję juz prawie od roku i Senior Formula. To wszystko postawiło mnie na nogi. A i co najważniejsze cały czas witaminka C1000 plus. Oczywiście zmiana diety krok po kroczku tak jak pani mi doradza. Bez pani wsparcia na pewno dawno bym sie poddała. Prosze o wskazania - co dalej? Jakie stosować, w czym może zrobic przerwę? Pozdrawiam serdecznie i życzę całej pani rodzienie wesołych świąt! Marianna Sz.

 

29 marca 2015 22:09

Dla pana Bogusława, który pomógł mi w moich problemach sercowo-krążeniowych składam serdeczne podziękowania. Mega Q10 z witaminą C1000 i Omega 3 działa super! Wdzięczny Dariusz z Pomorza.

P.S. Zdrowych i wesołych świąt dla całej rodziny :)

 

 

Dziękujemy za życzenia i za pamięć. Państwa uznanie, ciepłe słowa, serdeczność są dla nas najdoskonalszą formą nagrody za nasze starania, które wkładamy codziennie, abyście byli Państwo zadowoleni ze współpracy z nami :)


Wzajemnie - życzymy duuuużo zdrowia i samych dobrych dni :) Dużo Bożego Błogosławieństwa i radości podczas nadchodzących ŚWIĄT.

kłosowiczowie-calivita-vitanatural-opinie

Jesteśmy stale do Państwa dyspozycji >>Kontakt>>

R.B.C. Kłosowiczowie MENEDŻEROWIE w firmie Calivita International

 

 

6 kwietnia 2015 12:33

Szanowni państwo Kłosowicz! Dziękuję za pomoc dla naszej całej rodziny w powrocie do zdrowia. Pragniemy wyrazić wdzięczność za pomoc w dobraniu odpowiednich preparatów oczyszczania z pasożytów. A były to Paraprotex, Ac zymes, Nopalin. To jest faktycznie bardzo skuteczna kuracja, chociaż na początku było na prawdę ciężko, zwłaszcza mojej bardzo schorowanej i osłabionej antybiotykami i lekami steroidowymi żonie. Wszystkim polecam taką kuracje, dlatego bardzo prosze o zamieszczenie mojego listu u państwa na stronce, niech to będzie zachęceniem dla wszystkich borykających się z problemami przewlekłego zmęczenia, zapadania na różne choroby, jak przeziębienia, zapalene zatok czy też problemy z wzdęciami. Nasza cała rodzina cierpiała od kilku lat i dosłownie szukaliśy pomocy wszędzie. Lekarze reagowali różnie mianowicie jedni przepisywali coraz to inne antybiotyki, a inni w ogóle nie chcieli nas leczyć. Żonę skierowano na leczenie psychiatryczne. Oczywiście na to się nie zgodziiśmy! I tak przez przypadek trafiliśmy na państwa Kłosowicz. Kuracja trwała długo, bo półtora roku i tak jak napisałem na początku był Noplin i AC Zymes, potem Paraprotex. Co jest BARDZO WAŻNE! było też wzmacnianie odporności!! Bez tego bynajmniej ja tak myślę, nie można pozbyć sie tego paskudztwa. Ani lamblii ani candida! Wypiliśmy dużo butelek soku Noni polinezjan, witaminy C1000, witamin Stress menegement i Omega3, witaminy D. Livera aid też bardzo pomógł. Teraz dla podtrzymania efektu zgodnie z poleceniem pani Reni, pijemy Vital do grupy krwi A, a dzieci Full Spektrum. I cały czas Ac zymes bez którego już sobie nie wyobrażam życia haha :)

Poproszę o pomoc w zamówieniu preparatu Oxy Max i polecenie co jeszcze teraz możemy pić, aby nie powróciły nasze problemy, bo przecież ciągle stykamy sie z narażeniem na zakażenie.

Z góry dziękuję w imieniu całej naszej rodziny Eugeniusz Sz. Aha i oczywiście mam nadzieję, że to nadal będzie po cenach klubowych i że nasza karta nie wygasła, bo dostaliśmy taką informacje o przedłużeniu członkostwa.

 

10 kwietnia 2015 22:11

Witam! Z preparatami Calivity można śmiało powiedzieć, jesteśmy już za pan brat :) Cała nasza rodzina doświadczyła w ten, czy inny sposób ich dobroczynnego działania. Mąż wyleczył żołądek z licznych nadżerek i helicobacter. Przy okazji podreperował swoje nerwy, mocno nadszarpnięte w pracy na kierowniczym menedżerskim stanowisku. Zastosował Paraprotex, Ac zymes, Green Care, Stress menegment i Strong Bones oraz Liver Aid. Mnie pomógł Acidophillus, Green Care, Spirulina, a dodam, że od lat nie mogłam się uporać z zaparciami i zgagą. Nasz 5-letni syn już nie wyobraża sobie dnia bez swoich "lewków", czyli Lionków, Omegę3 gryzie jak cukierki. Na odporność bardzo też pomógł mu soczek noni polinesian i Vit. D.

Ostatnio zaatakował nas rotawirus i dzięki pani poradom obyło się bez antybiotyków i w ogóle żadnej "chemii"! Pomógł Ac zymes, to po prostu nieocenione jego działanie! i Paraprotex, a także C1000 i lionki C dla synka. Jesteśmy wdzięczi za podad 2-letnią już współpracę i pomoc w powrocie naszej rodziny do zdrowia, normalności, odporności. Joanna, Michał i Kacperek.

 

15 kwietnia 2015 22:34

Pani Reniu! Nareszcie jest lepiej! Włosy odrastają, skóra głowy jest prawie czysta, bez strupów i łupieżu, grzyb nareszcie się cofa! Czy przedłużamy kurację Paraprotexem, nopalinem i Ac Zymes? Czy nadal pić C1000, Spirulina Chlorella? Witaminę D piję do końca maja, jak pani kazała. Czuję się dużo mocniejsza, buzia gładka jak u niemowlęcia :) Miała pani rację, że bez wzmocnienia odporności ani rusz! Szampon Silk& coś tam :) ja już będę stoswała na zawsze tak mi sie spodobał. Tak samo cudowny dla skóry balsam Hand Body! Proszę mi doradzić czy teraz powinnam zacząć pić sok Noni czy raczej Acai? Nie ukrywam, że jest to dla mnie dość spory wydatek, dlatego chcę się pani doradzićco będzie dla mnie lepsze? Pozdrawiam najserdecznej. Amelia

 

25 kwietnia 2015 22:35

Dobry wieczór, dziękuję za polecenie Strong Bones, Stress Managment, Green care i Ac zymes. Śpię teraz ja niemowle, problemy gastryczne ustąpiły. Pozdrawiam Danuta P.

 

28 kwietnia 2015 12:33

 

Szanowna pani Renatko!

Piszę, bo zrobiłam wszystkie badania kontrolne i po zmianach w moich piersiach ani śladu. No właściwie to została jakaś jedna zmiana wielkości dosłownie główki od szpilki. Jak pani pewnie mnie pamięta, miałam włókniaki i torbieki w piersiach. Zastosowałyśmy oczyszczanie, a także picie soku noni polinesjan, Chrząstkę Shark Aid, witamina D 3, C1000 i Rhodiolin. Trochę to trwało, ja sama na to się zdecydowałam i postanowiłam wytrwać, żeby nie wiem co!!! Miałam dość odsyłania mnie od lekarza do lekarza, dziwnych zaleceń, kierowania mnie natychmiast do onkologa hirurga i stawianiem przed nagłym podejmowaniem decyzji, dosłownie bez chwili na żadne zastanowienie!!! Ni chciałam tak być poniżana, traktowana jak przedmiot, na który się patrzy w zależności od swojej specjalności, czyli jak jakiś "wycinek". Zamierzam teraz utrzymywać swój stan zdrowia w dobrej kondycji, proszę o dalsze wskazówki. Pozdrawiam Elżbieta Cz.

 

15 maja 2015 8:36

Szanowna Pani! Tak jak obiecałam piszę po zakończeniu stosowania polecaonych specyfików. Stawy podreperowane, już nie skrzypi i nie boli. Może tylko troszeczkę, ale jest to nieporównanie do tego co było! 3 miesiące zażywania Joint Protex Forte, Omega 3, Strong Bonus, Witamina D i Omega 3. To dało rezultaty i na pewno taką kurację powtórzę za rok. Obecnie jestem na witaminie C1000 plus, którą planuję na lato zamienić na C300 plus oraz do tego dodaję mleczko Bee power z pastą zdrowotną. Proszę tylko o potwierdzenie czy idę dobrą drogą, czy może coś zmienić? Pozdrawiam Danuta.

 

16 maja 2015 9:45

Szanowna pani Renato! Jestem mężczyzną po 30-stce. Od dzieciństwa są u mnie podawane antybiotyki, gdyż zapadam na stale nawracające infekcje dróg oddechowych, a od pewnego czasu również mam problemy z jelitami. Lekarze przepisują mi antybiotyki i tak już trwa. Nigdy nie dostałem żadnego tzw. probiotyku. O grzybicy i bakteriach probiotycznych wyczytałem na państwa stronie. Byłem i jestem pod wielkim wrażeniem, gdyż praktycznie czytam tutaj o wszystkich problemach zdrowotnych, które występują u mnie!!!! Natychmiast po zapoznaniu się z tym materiałem (a czytałem bez przerwy całą noc) poszedłem do mojego lekarza prowadzącego. Na moją prośbę i pytania o probiotyki odpowiedział, że to nie jest mi do niczego potrzebne, a grzyby są nam potrzebne do życia. Co ja mam zrobić? Co o tym wszystkim myśleć? Proszę i błagam pomóżcie mi, bo odechciewa mi sie już żyć. Jestem bezradny i zrozpaczony. Antybiotyki już mi nie pomagają co powinienem zastosować? Czy wierzyć lekarzoi, czy porzucićto wszystko i zacząć tzw. medycyny niekonwencjonalnej i ziół? suplementów? Będę wdzięczny za każdą pomoc i odpowiedź Radosław

 

Odp.:

Prebiotyki i probiotyki a mikroflora jelit. Odporność>>

 

Jelita a odporność i stres, czyli jeszcze o probiotykach>>

 

.
.
25 maja 2015 12:22
.
Dziękuję za pomoc. Mama miewa się już znacznie lepiej. Kontynuujemy podawanie AZymes, Noni polinesian, Mega koenzym Q10, Senior Formula, Meal Time. Mama znacznie mniej się męczy, nie ma już napadów duszności i trawienie unormowało się. Zdaję sobie sprawę, że jest to proces długotrwały, ale nasze zdumienie szybką już poprawą jest duże. Bardzo się cieszę i mama także dołącza się do podziękowań dla państwa Kłosowicz :) Aneta S.
.
.
24 czerwca 2015 21:05
Bardzo dziękuję.
Pozdrawiam
Ewa D.


------------------------------------------------------------------------------------------------

3 lipca 2015 12:34

 

Pani Reniu!! jest pani przekochana, tak dziękuję za pomoc w przywracaniu do zdrowia moich córeczek! Jak ja jestem pani wdzięczna i jak bardzo się cieszę, że waśnie na panią trafiłąm! Tak długo szukałam pomocy z jakiejś innej normanej strony. Na lekarzy przestałam już liczyć, bo od urodzenia moje dzieci faszerowane były antybiotykami i sterydami. I co gorsze coraz bardziej chorowały i były coraz słabsze. Teraz już widzimy światełko w tunelu, a zapaliła je dla nas właśnie pani Renia! Są już dużo silniejsze, nie podajemy żadnych leków. Od ponad 3 miesięcy wzmacniamy się naturalnymi witaminami C, Infant Formula, Noni Polinesian, Vitaminum D 3, Omega 3, Spirulina Chlorella i Bee Power. Obecnie dzieci są na tyle silne, że przystępujemy całą rodziną do kuracji oczyszczającej. Będziemy oczywiście co jakich czas zdawać relacje z naszych postępów i liczymy na wsparcie :) Na pewno z panią się uda, jest pani niezawodna i niezastąpiona. Pozdrawiam! Joanna z rodziną.

 

10 lipca 2015 23:33

 

Dobry wieczór Pani Renato!

 

dziękuję za wsparcie w ciężkiej chorobie mojej żony. Dzięki pani radom zmieniliśmy całkowicie żywienie, żona wspomaga się pijąc sok Noni, Alive, a także systematycznie Ac zymens, Inulin Pure, Green Care, C1000, Strong bones Plus. Chciałbym teraz dorzucić do tego coś na wątrobę, tak ak pani zalecała, tylko co wybrać? Proszę o wskazówkę. Żona już chodzi o własnych siłach. Nie ma problemu z wypróżnianiem. Sama wychodzi na dwór i nawet za prace domowe chce się brać. Myślę, że może i dobre by jej to zrobiło, bo by miała zajęcie? Jak pani myśli? Wdzięczny za pomoc Marek

 

26 lipca 2015 9:16

 

Szanowna Pani Renatko! Zrobiłam sobie wyniki i po osteoporozie nie ma śladu! Wyniki są w normie. Mój lekarz nie chciał wierzyć i pytał co brałam. Jak to "co brałam?" Po prostu zmieniłam tryb życia, żywienie i najpierw zażywałam Strong Bones, a potem już Strong Bones Plus, a do tego C300, Triple Potency Lecithin i Omega 3. Bardzo dobrze się czuję. Stosuję sie do pani zaleceń żywieniowych i przestałam całkowicie podjadać słodycze! Dwa razy w tygodniu przyrządzam sobie pastę zdrowotną z mleczkiem Bee Power według przepisu, który mi pani przesłała. Życzę duzo zdrówka i powodzenia w tej pani działalności. Bożena

 

15 sierpnia 2015 22:38

 

Szanowna Pani Renato! pięknie pani dziękuję za szczegółowe informacje i cierpliwe odpowiadanie na moje pytania. Przepraszam, że miałem może początkowo jakieś troche może i podejrzliwe podejście, ale wie pani jak to jest. Ja jestem człowiek starej daty, muszę pewne rzeczy sprawdzić, a pani mi szczeglnie przypadła do gustu. Proszę się nie obrazić, że tak wprost się wyrażam, chodzi mi o pani cierpliwość i merytoryczne, rzeczowe informacje. Tego potrzebowałem, aby podjąć decyzję. Dziękuję jeszcze raz. A do pani czytelników się zwracając, powiem, że to naprawdę działa i są to rzeczy bardzo dobre. Tylko pamiętajcie,stosować jak zaleci pani magister. Kiedyś już prawie nie chodziłem wcale, teraz nawet wybieram się na wycieczki w góry! Joint Protex Forte, Omega 3, C1000, Strong Bones i witamina D 3, Green Care. To postawiło mnie na nogi! No i raz do roku oczyszczanie Pure Yucca, Ac Zymes, Pure Inulin, przy czym ten ostatni zacząłem testować od niedawna. Pozwalam to zamieścić na pani stronie w internecie, żeby inni nie szukali tak długo jak ja i nie zwlakali, licząc na pomoc tradycyjnaj tzw. medycyny. Szkoda bólu i pieniędzy. Tabletki przeciwbólowe i sterydy tylko rujnują zdrowie, a pomagają najwyżej chwilowo. Po takim "leczeniu" wpadłem w poważne kłopoty z żołądkiem, nie mogłem nic jeść i do tego refluks. Pozdrawiam Ryszard

 

14 września 2015 12:56

 

Szanowni Państwo Kłosowicz! Ten Cocoa Bean naprawdę działa! Czuję się po nim wypoczęta i zrelaksowana, aż sama się dziwię :) Pozdrawiam Marzenka

 

3 listopada 2015 20:03

 

Witam Panią serdecznie i pięknie dziękuję za wyczerpującą informację.

O efektach powiadomię, oczywiście jeżeli Pani pozwoli.
Pozdrawiam. Maria

 

 

12 listopada 2015 12:46

 

Witam Państwa! Pragnę podziękować za pomoc mojemu 83-letniemu tacie, który po udarze już prawie nie chodził. Porusza się dzisiaj o wiele sprawniej, oczywiście przy wsparciu laseczki, ale już może wychodzić samodzielnie. Nie męczy się tak bardzo i serduszko jest o wiele sprawniejsze - tak wskazują kontrolne wyniki badań. Również wyniki spirometrii poprawiły się po zastosowaniu Oxy Max w kropelkach! Przyznaję jest to znakomity preparat. Przypomnę, że wcześniej, za Państwa poradą, podawaliśmy tacie Mega koenzym Q10, Noni sok, Triple Potency Lcithin, C300, Senior Formula. Teraz chciałbym podać tacie witaminę D3, C1000 lub Liquid C - czy to zasadne i którą lepiej? Czy noni podawać przez całązimę? Dziękuję za dotychczasową współpracę i czekam na odpowiedź.

Przy okazji składam Pani Renacie najserdeczniejsze życzenia imieninowe :) Eugeniusz Z.

 

 

12 listopada 2015 16:35

 

 

Szczęścia, by każdy dzień przynosił radość
Radości, by uśmiech nie znikał z Twojej twarzy
Uśmiechu, by przeganiał zmartwienia
Beztroski, by żyć w pomyślności i zdrowiu
Pomyślności i zdrowia, by realizować marzenia
Spełnienia marzeń, by odnaleźć szczęście...

Życzą wdzięczni Iza I Artur z dziećmi :)

 

12 listopada 2015 20:17

 

Pani Reniu, najserdeczniejsze życzenia zdrowia, szczęścia, miłości i nieustającej satysfakcji oraz serdeczne podziękowania za wiele, wiele godzin poświęconych moim dzieciom. Dzięki Pani w naszym domu znów gości uśmiech :) Powiem więcej, nasz dom jest pełen gwaru zdrowych, radosnych dzieci :)kwiaty-dla-pani-Renaty

Anna i Maciej z dziećmi :)

 

 

12 listopada 2015 22:15

 

Z pozdrowieniami i najserdeczniejszymi życzeniami imieninowymi - dużo zdrowia, sił i cierpliwości oraz samych uśmiechniętych i zdrowych pacjentów życzy - Alina.kwiaty-dla-pani-Renaty

 

 

16 listopada 12:38

Witam i serdecznie dziękuję za porady, cierpliwość, kulturalne załatwienie mojego problemu. Pozdrawiam i wkrótce się odezwę, aby zrelacjonować moje odczucia i efekty. Bożena

 

20 listopada 2015 8:46

 

Państwo Kłosowicz! Piszę do Państwa, aby się podzielić efektami działania Paraprotexu. Na początku miałam obawy i to ja jako mama, musiałam zdecydować czy podaję tylko 5-letniej córeczce, czy też tej młodszej, która miała niepełne 11 miesięcy. Wiedziałam, że była potrzeba oczyszczania u obydwu. Obie były bardzo chorowite i po prostu było to już - jak pani Renata nazwała błędne koło! Lekarka pediatra, powiedziała, żeby się nawet nie zastanawiać, że wszystko co ta pani powiedziałą (czyli pani Renata) jest bardzo dobre. Tak też zrobiłam, zaczęliśmy całą rodziną Paraprotex, Ac Zymes - najlepsze probiotyki, jakie znam, a miałam ich już sporo i to sprowadzanych również z zagranicy za duże pieniądze! Do tego Nopalin, witamina c dla każdego w odpowiedniej dawce, Lion kids multiwitamina, dla małej Infant, Witamina D, Omega 3 i sok noni. Zastosowaliśmy się do wszystkich wskazówek, dawkowania, odżywiania. Kończymy właśnie pierwszy etap. Początkowo nie było lekko,ale i tak spodziewałam się czegoś gorszego. Naczytałam się w Internecie takich przerażających historii o Paraprotexie, że za silnie działa albo ze wcale nie działa... Teraz już wiem, że efekty zależą od właściwej osoby, która potrafi wszystko dla rodziny ustalić i całą kuracją pokierować. Wtedy jest OK i efekty będą. Tak bardzo jestem wdzięczna, że trafiłam właśnie na Państwa. Dziękuję za wszystko, co do tej pory i proszę o dalsze wskazówki. Co dalej? Czy coś zmieniamy? Czy kontynuacja i drugi etap zgodnie z wytycznymi? Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia. Andżelika.

 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 dalej>>

 

 

Referencje Calivita>>

 

Opinie Klientów, referencje>>

 

Z każdym Klubowiczem zapisanym w naszej grupie współpracujemy indywidualnie - kontakt>>. Dla większych grup prowadzimy spotkania na tematy związane ze zdrowym stylem życia na terenie całej Polski  i nie tylko. Będąc pod naszą opieką, możesz liczyć na pomoc w doborze suplementów, dokonywaniu zamówień dla siebie i osób przez siebie polecanych oraz opiekę podczas kuracji - dawkowanie, zalecenia żywieniowe itp. Otrzymywać też będziesz darmowy newsletter z opracowaniami tematów związanych ze zdrowiem i dietą.


Zadaj pytanie ekspertowi>>

 

Klub Zdrowia CaliVita - 33%-38% TANIEJ PROSTO OD PRODUCENTA>>

 

Oferujemy:

Oryginalne produkty w najniższej cenie producenta!

Gwarancja jakości! Dostawa od producenta w 24 godziny!


Uwaga! Jeśli zakupisz produkt w niższej cenie, niż cena producenta, możesz się liczyć z niebezpieczeństwem nabycia produktu niepełnowartościowego lub przeterminowanego!


Zasady współpracy, udzielania konsultacji i porad>>

 

Zobacz jak zamówić produkty w najniższej cenie klubowej i korzystać z innych przywilejów tutaj>>

 

kontakt calivita

 

Napisz do nas>>