Katalog produktów - strona niezależnego dystrybutora

Cena detaliczna
98 PLN
Cena klubowa
74 PLN

Kwasy tłuszczowe Omega 3 mają szerokie zastosowanie w profilaktyce. Najważniejszymi przedstawicielami rodziny kwasów tłuszczowych Omega 3 są EPA (kwas eikozapentaenowy) - oraz DHA (kwas dekozakeksaenowy). Źródłem tych dwóch kwasów (EPA i DHA) są ryby morskie jak makrela, łosoś, śledź, tuńczyk poławiane w zimnych wodach!

Cena detaliczna
169 PLN
Cena klubowa
127 PLN

Rekiny już od blisko 400 milionów lat żyją na Ziemi w niezmienionej formie. Te chrzęstnoszkieletowe ryby charakteryzują się niespotykanym, niemalże idealnym, zdrowiem.

 

 

 

Cena detaliczna
63 PLN
Cena klubowa
47 PLN

Wodna fauna i flora są nie tylko elementami ekosystemu, ale także cennych składników odżywczych. Spirulina Max to produkt zawierający algę – spirulinę, skutecznie wspomagającą stan naszego zdrowia.

 

 

Cena detaliczna
137 PLN
Cena klubowa
103 PLN

Spirulina Chlorella PLUS to produkt, który w pełni wykorzystuje bogactwo natury. Zestaw dwóch różnych, wzajemnie uzupełniających się gatunków alg – spiruliny i chlorelli – wzbogacono dodatkiem trawy pszenicznej i lucerny siewnej (Alfalfa) jak również opatentowanej mieszaniny cennych „zielonych składników” oraz ekstraktu luteiny i likopenu.

Cena detaliczna
PLN
Cena klubowa
PLN

Algi to około 25000 gatunków - od mikroskopijnych rozmiarów, po ogromne morskie algi brunatne. To niezwykle bogate źródło witamin, minerałów, aminokwasów, enzymów i nienasyconych kwasów tłuszczowych, coraz bardziej poszukiwanych przez współczesnego człowieka jako składniki odżywcze, które współczesny człowiek może traktować jako cenne lekarstwo na większość dolegliwości.

Cena detaliczna
118 PLN
Cena klubowa
89 PLN

Niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe

Wielu badaczy zadaje sobie pytanie, czy istnieje związek pomiędzy dietą a układem sercowo-naczyniowym. A jeśli istnieje, to na czym on polega? Naukowcy Bang, Dyerberg oraz ich współpracownicy zauważyli, że w populacji Eskimosów zachodniej części Grenlandii rzadziej doskwierają problemy związane z układem sercowo-naczyniowym. Ich dieta jest szczególnie bogata w ryby i inne owoce morza – zawiera duże ilości białka, tłuszczów oraz małe ilości cholesterolu.