Opinie, referencje i doświadczenia Klubowiczów - mam zdrowe stawy - 4

Doświadczenia, referencje naszych klubowiczów c.d.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 dalej>>

 

15 lipca 2012 12:32

 

Dzień dobry. Kontakt do pani otrzymałam od przyjaciółki. Przekazała mi też adres pani strony internetowej oraz dużo pani opracowań. Przeczytałam już prawie wszystko. To bardzo, bardzo mądre rzeczy. Kiedy idzie się do lekarza, to zawsze juz "na wejściu" dostaje się antybiotyki lub środki hormonalne. Iwona, która jest biologiem i ma specjalizację z bio-chemii bardzo dużo dobrego mi o pani opowiadała i o preparatach, które pani zaleca, że są całkowicie naturalne. Dlatego wiążę z nimi nadzieje, że może pomogą mi tak jak jej i jej córeczce. Moim problemem jest ciągły i utrzymujący się od kilku lat stres oraz grzybica, na którą od lekarzy otrzymywałam antybiotyki. Po rozmowie z Iwoną która powiedziała mi, że to tylko pogarsza mój stan postanowiłam już więcej ich nie zażywać. Zresztą ja sama widzę, że to niesamowicie osłabiło mnie, bardzo sie pocę i szybko się męczę. Nie mam siły, jestem ciągle osłabiona a mam dwoje małych dzieci więc sił potrzebuję. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam Aneta F.

 

10 sierpnia 2012 23:32

 

Witam Pani Renatko. Jestem pani wdzięczny za dwa lata pomocy i wsparcia bez czego nie wiem jak dałbym sobie radę podczas ciężkiej choroby małżonki. Nie chodzi mi tylko o porady co i jak podawać i jak powinna jeść. To też oczywiście jest bardzo ważne, ale jeszcze ważniejsze jest to jak szczerze otwarcie, życzliwie zawsze z panią można porozmawiać. Zawsze mogę liczyć na pani wsparcie, wielką życzliwość a o fachowości w swojej dziedzinie nawet nie wspomnę, bo tutaj jest pani poprostu bezkonkurencyjna. Lekarz prowadzący małżonkę jest zadziwiony jakie postępy i w jak szybkim czasie czyni. Pokazaliśmy mu noni, ocean 21, witaminy i inne jak omega3, strong bones i te na jelita (AC Zymes, Green Care). Kazał nadal kontynuować i bardzo spodobały mu się wszystkie. A poczytał dokładnie opisy. Zyczę pani dużo sukcesów! Pozostaję wdzięczny Zenon S.

 

15 sierpnia 2012 22:20

 

Witam Panią. Serdecznie dziękujemy za pomoc w leczeniu naszego synka Piotrusia chorego na autyzm. Wszystko, co Pani zaleciła Paraprotex, Ac zymes, Nopalin, noni, Omega 3, Selen, Liquic C w płynie i Spirulina okazały się bardzo pomocne. Również nasz lekarz prowadzący zaaprobował to, a także ułożoną przez panią dietę dla Piotrusia. Pozdrawiamy - wdzięczni rodzice wraz z Piotrusiem.

 

17 sierpnia 2012 22:30

 

Witam Pani Renato,

Fajnie, że ma pani na swojej stronie tak dużo o równowadze kwasowo-zasadowej:) Szukam takich informacji i tylko u pani tak wyczerpujace znalazłam.  Nigdy wcześniej na żadnym blogu czy stronie o naturalnym zdrowiu nie znalazłam na temat żywności zakwaszającej i odkwaszającej tak jak jest u pani. Cieszę się, że trafiłam na panią, bo mam pewność, żę z pamni wykształaceniem, to na pewno uzyskam właściwą poradę:) Śpieszę póki co podziekować Małgosi, że dała mi do pani kontakt. Dzięki wiedzy, którą pani posiada wiem, że te produkty są dobre i fachowo i szczerze je pani poleca. Przyglądałam się jakiś czas rodzinie Małgosi zanim zdecydowałam się z panią skontaktować. Wiem, że jest pani osobą uczciwą w sprzedaży. Małgosia po wielu antybiotykach, które w swoim życiu wybrała, dopiero po kuracji, którą jej pani poleciła po prostu "stanęła na nogach". Więc i ja się zdecyduję. Proszę o założenie karty i następujące specyfiki: Paraprotex, Nopalin, Ac zymes, C1000, Garlic i Spirulina. Poproszę o napisanie ile opakowań powinnam zakupić dla siebie i dla męża. Pozdrawiam najserdeczniej Sylwia.

 

22 sierpnia 2012 23:05

 

Witam Pani Renato. Piszę do Pani szukając dla siebie pomocy. Od trzech lat leczę się na nawracającą grzybicę pochwy niestety z marnym skutkiem, tzn. bez żadnego skutku.  Od jakiegoś czasu mam też grzybicze zmiany na piersi, które powodują niesamowite swędzenie. Coraz wyraźniej widzę, że ginekolog do którego chodzę nie ma pomysłu, jak mnie leczyć. Ponadto zaczęły mi bardziej niż normalnie wypadać włosy, pojawiły się też swędzace "placki" na skórze głowy. Spadła mi oporność tzn. choruję dosłownie na każdą chorobę która własnie panuje. Miałam już zapalenie migdałków, grypę, anginę i tą tak zwaną grypę żołądkową. Bardzo chciałabym mieć dzieci, jednak na razie w moim stanie nie mam nawet o czym marzyć. Proszę mi pomóc i ułożyć dla mnie kurację która mi pomoże będzie skuteczna. Moja waga to 53 kg a wzrost 176 cm, grupa krwi to A Rh +. Pozdrawiam Panią i jeszcze raz proszę o pomoc. Mam nadzieję, że pomoże mi Pani tak, jak innym osobom o czym dużo czytałam. Aleksandra P.

 

10 września 2012 21:21

 

do : Sz. P. Renata Kłosowicz witam! mam prosbe i pytanie... mój synek leczył sie z gronkowca. Od marca  tego roku przyjął 8 serii antybiotyku. pod koniec leczenia a miało to miejsce pod koniec sierpnia, zaczął mieć dolegliwości jelitowe biegunki na przemian z zaparciami a także trudności z utrzymaniem moczu na przemian z zatrzymaniem. Bywało tak że cały dzień nie sikał. powodowało to bardzo silne bóle. generalnie rzecz biorąc lekarz stwierdził , że Damianek ma drożdże. wyniki na 100%  , że są to drożdże będę znała po 20 września. Mam ogromną prośbę czy byłaby Pani uprzejma i doradziła mi co mogłabym zrobić, by pozdbyc sie tych drożdży i wzmocnic odporność mojego Damianka? Dodam, że dowiedziałam się od mojej bratowej której pani pomogła pozbyć się pasożytów i paciorkowca u dzieci że ta kuracja jest skuteczna. Sama tez zaobserwowałam różnicę jak jej dzieci wczesniej chorowały i teraz kiedy praktycznie wcale nie chorują. Liczę że i mojemu synkowi pani pomoże. pozdrawiam Mama Damianka.

 

15 września 2012 11:23

 

Dzień Dobry Pani Renato! Proszę o pomoc i poradę. Postaram sie opisać mój problem. Otóż przeszłam w ostatnim czasie kilkanaście kuracji antybiotykowych. Stwierdzono u mnie paciorkowiec. Po antybiotyku jest chwilowo lepiej, ale zaraz sytuacja pogarsza się i znów lekarz zapisuje mi następny antybiotyk. Jestem juz zrozpaczona. Mam 28 lat i bardzo chciałabym mieć dziecko, ale w tej sytuacji nie ma mowy o ciąży. Szukałam już na wielu stronach internetowych i gdzie tylko można. zapytałam lekarza czy po tych antybiotykach powinnam wziąść cos przeciw grzybiczego. On mi odpowiedział - a po co? czy ma pani jakieś białe naloty albo swędzenie? Jesli nie, to po co? Czuję się coraz gorzej, jestam spiąca, rano trudno mi wstać z łożka, mam zawroty głowy, trudno mi się w pracy skupić. W nocy mam problemy z zaśnięciem. Coraz częściej boli mnie głowa a także straciłam na wadze. Obecnie przy wzroście 174cm waze 51 kg. Mój kuzyn któremu pani poleciła Paraprotex i noni i coś jeszcze, ale nie pamiętam tych nazw, on przez 3 lata był leczony na gronkowca. Potem jeszcze do tego doszła właśnie grzybica. Wiem, że on nie miał też żadnych nalotów i swędzenia. Jednak po kuracji u pani wszystko przeszło. Ja powiem pani szczerze po prostu byłam przerażona, że to leczenie trwało az pół roku. Jednak teraz widzę ze poprostu nie mam wyjscia, bo moje leczenie u lekarza trwa juz o wiele dłużej i niestety jest coraz gorzej. Prosze o kontakt i bardzo panią pozdrwiam. Weronika

 

2 października 2012 12:31

 

Dzień dobry pani Renatko. Ospa u Moniczki mija. Krosty znikają w szybkim tempie. Noni, Liquid C, Chelated cynk, Garlic i Lionki multiwitamina działają:) Pozdrawiam Bernadetta

 

26 października 2012 22:31

 

Dobry wieczór. dziękuję za troskliwą pomoc w leczeniu taty. Jesteśmy pani dozgonnie wdzięczni za okazane serce i pomoc, za to, że mogliśmy liczyć na wsparcie o każdej porze, równiez w późnych godzinach. Tato już opuścił szpital. Teraz jestem pewien, że gdyby nie noni  i Ocean 21, tato na pewno nie byłby w tak dobrej formie. Poproszę o dalsze wskazówki co mu teraz podawać ora zjaką dietę w dalszym leczeniu stosować. Jelita po operacji juz pracują, jednak dieta zdrowego człowieka jest niemozliwa, a ze szpitala dostał wytyczne, aby pic mleko i jeść białe bułeczki. W ostatnim dniu dostał na kolację twaróg i pasztetową. Pani Renato błagam o jak najszybsze wskazówki oraz o AC ZYMES i NONI. Pozdrawiamy Ireneusz i Jolanta a także tato.

 

11 listopada 2012 12:12

 

Pani Renato. Jesteśmy szczęśliwymi rodzicami ślicznej i zdrowej Weroniczki. Pani jest można chyba tak powiedzieć mamą chrzestną naszej maleńkiej córeczki. Cała ciąża żony przebiegała pod pani troskliwą opieką. Podczas porodu również z panią się kontaktowałem. Za co bardzo dziękuję za tą pomoc i wsparcie. Żona prosila, aby przekazać pani, że czuje się znakomicie. Piła noni do końca podczas porodu. Od pierwszego dnia podajemy córeczce Infant. Skończyła nam się C1000, Omega 3 i AC Zymes, bardzo proszę, aby pani zamówiła dla nas. Z góry dziękuję i pozdrawiam - Sylwester z małżonką i Weroniczką.

 

6 grudnia 2012 22:26

 

Dobry wieczór pani Renato. Mija już 3 miesiące odkąd pisałam do pani prosząc o ratunek. Postanowiłam więc napisać i podziękować pani najserdeczniej. Po Paraprotex, Nopalin, AC ZYMES, Omega3 i C1000 czuję się znacznie lepiej. Jestem silniejsza, włosy odrastają - mam na głowie szczoteczkę:) Grzybica przygasła. Jednak postanowiłam panią posłuchac i dokończyć wszystko aż do pół roku. Tylko teraz chciałabym jeszcze noni i Spirulina tylko nie wiem którą - MAX czy Spirulina Chlorela? Proszę o odpowiedź. Zastanawiam się też nad New Life. Co pani o tym myśli? I jeszcze jedno - ostatnio przybrałam na wadze aż 2 kilo:) Bardzo się cieszę i jestem zadowolona, że panią znalazłam. Dziekuję i życzę wesołych i zdrowych Świąt! Aleksandra P.

 

15 grudnia 18:38

 

Witam serdecznie Pani Renato . Dziękuje za wszystko co Pani dla mnie do tej pory zrobiła ( juz 3miesiąc bez leków na stawy ,nawet nie jestem spuchnięta !!!) Mam zdrowe stawy! Na święta będzie sukienka ,nareszcze mogę sie pokazać !! Życzę Pani z okazji świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku żeby zawsze miała Pani w sobie tyle serca dla innych (nie zapomne naszej pierwszej rozmowy -dała mi Pani nadzieję )  żeby ludzie dawali Pani duzo energii pozytywnej ,tak potrzebnej.Duzo miłości ,zdrowia i radości . Z całego serca życzę - Monika Ł.

 

18 grudnia 2012 12:31

 

Dzień dobry pani Renatko. Bardzo dziękuję za pomoc tym razem w leczeniu wnusi. Odkąd pije noni, witaminkę C w płynie, Omega 3 wcale nam nie choruje. Po szczepieniu znalazła się w szpitalu i było już bardzo źle. Ja nie popieram szczepień, ale synowa bała się nie szczepić dziecka. Teraz po tym, jak wnuczka zachorowała, myslę ze zmieniła zdanie. Napewno przekonała się do noni i witamin:) Po prostu zobaczyła jak ja się trzymam, jak ustabilizowało mi sie ciśnienie odkąd biorę Garlic, noni C1000, Q10 i jaką mam energię:)))) a także jak pomogło to Natalce. Brdzo proszę o informację czy podawać wnusi witaminę D? Już o niej poczytałam i wydaje mi się ze było by to dla niej dobre. Jak pani mysli? Jeszcze raz dziękuję i życzę Pani i całej pani Rodzinie jak najwięcej zdrowia, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!! stała klubowiczka Bożena J.

 

2 stycznia 2013

 

Witam Pani Renatko. Miałam zadzwonić w Wigilię, ale wydawało mi się już zbyt późno. Tak więc życzę dużo dużo zdrowia na cały nowy rok. Ja czuję się dobrze. Wciąż piję noni łykam też witaminkę C, Garlic i pszczele mleczko i Spirulinę. Mężowi to samo podaję i jeszcze Super koenzym Q10. Nie chorujemy. U wnuków i córki też jest poprawa. Można powiedzieć, że jest bez porównania. Jest na prawdę dużo dużo lepiej. Na pewno jeszcze długa droga przed nimi. Rozmawialiśmy w święta. Jestem bardzo zadowolona, że po tym jak im powiedziałam, że pani może im pomóc zaufali pani. Przeszli przecież droge przez mękę od czasu pobytu w Maroko i zakażenia się tymi paskudztwami. Nikt nie potrafił im pomóc skutecznie. Jedynie na chwilę była poprawa. Zresztą pani zna dokładnie ich historie. Teraz mówili mi, że zaczynają już kolejną serię tego oczyszczania. Jest naprawdę znaczna poprawa. Córka ma do pani dzwonić to powie dokładnie jak jest. Dużo zdrowia i sił w pomaganiu ludziom:))) tego pani życzę. wdzięczna Elżbieta.

 

4 stycznia 2012 23:26

 

Dobry wieczór Pani Renato
Witam Panią w Nowym Roku!

Skończyłam pierwszą część kuracji Para Protexem!!!!!! Tak się cieszę, że się zdecydowałam, mimo moich obaw - dałam rady. dzięki pani wskazówkom, aby zacząć od AC ZYMES, Noni, C1000 i Nopalin myślę, że potem było już łatwiej znieść paraprotex. Wiem, że mój organizm był straszliwie zatruty antybiotykami, bo Pani pamięta, że wzięłam przez pół roku osiem antybiotyków a do tego jeszcze inne leki.

Początek był ciężki,ale teraz widzę już zmaiany - co się zmieniło? otóż jestem żywsza, bardziej wesoła, mniej zmęczona, rano łatwiej mi wstać, jestem też bardziej opanowana itd. itp. Włosy nie wypadają, przeciwnie odrastają jak szczotka:)))) Bardzo dobrze robi im na pewno cała moja kuracja, ale też szampon Silk&shin.
Wiem, że to dopiero początek i pewno jeszcze długa droga przede mną do zdrowia. Wiem też ze muszę przez to przejść, bo do antybiotyków które mi nie pomagały a wręcz pogłębiały ruinę mojego organizmu, nie chcę i nie mogę wrócić. Pozdrawiam, życząc zdrowia w nowym roku - Beata.

 

7 stycznia 2013 15:52

 

 

Witam Pani Renatko w Nowym Roku:)

I na wstępie życzę, aby każdy dzień w tym Nowym Roku upływał Pani w zdrowiu i radości!!

Nie ukrywam, że jest to potrójne szczęście mieć takich trzech chłopców w domu (plus czwarty mąż oczywiście:)), ale i trzy razy więcej obowiązków, spraw na glowie, zamieszania itp. A do tego chroniczne zmęczenie, bo noce różne przy maleńkim Marcinku i ząbkującym Wojtusiu. Podobnie jak wcześniej, kiedy stosowałam Infant i teraz przy najmłodszym synku jestem bardzo zadowolona z działania kropelek Infant Formula, widzę wyraźnie, że mają bardzo dobre działanie i wspieraja odporność. Teraz też piszę praktycznie "w biegu", ale chciałam się choć krótko odezwać i podziękować Pani za te wszelkie wiadomości, jakie mi Pani podsyła na maila, szczególnie ten ostatni dotyczący szczepień. Tego typu informacje są mi teraz szczególnie przydatne, ponieważ potrzebuję argumenty, na podstawie których będę się odwoływać, bo szczepić na pewno dzieci nie dam po tym, co przeszliśmy i przechodzimy z najstarszym synem. Bardzo też dziękuję za prezent w postaci Iron plus:) Mój organizm potrzebuje tego typu suplementów, żeby się wzmocnić po tych 2 ciążach, porodach, no i jeszcze teraz przy karmieniu piersią, więc przyda mi się na pewno takie wzmocnienie żelazem. I za wszelkie rady, jak te dotyczące Tomusia np  - ostatnio stan jego zdrowia znów mnie bardziej niepokoi i chyba wrócę do kuracji oczyszczającej u niego. Jak znajdę chwilę to napiszę więcej na ten temat i nie tylko, a teraz już słyszę Wojtusia, który obudził się po południowej drzemce i jestem mu pilnie potrzebna:)


Jeśli chodzi o moje samopoczucie, to poza tym, że jestem nieco przemęczona i czuję potrzebę odpoczynku, którą bardzo trudno mi teraz zaspokoić, to jest generalnie dobrze. Najważniejsze, że ból w biodrze ustąpił mi już całkowicie. Zaczął mi on doskwierać ok. 3 tygodnie przed porodem i myślałam, że zaraz po porodzie przejdzie. Niestety tak się nie stało, co bardzo utrudniało mi zajmowanie się dziećmi, domem. Ale na szczęście Mega B Complex pomógł, tak jak Pani zapewniała:) Właściwie to już czułam poprawę, jak zaczęłam zażywać większe dawki Stress Management i Omega 3, ale po tygodniu zażywania Mega B Complex zapomniałam o problemie.
Pozdrawiam serdecznie! Katarzyna P.

 

10 stycznia 2013 22:34

 

Witam Pani Renato i pozdrawiam w Nowym Roku!!!!!:)))

Pragnę Pani najserdeczniej podziękować za to że wyciłągnęła mnie pani z tego w co dobrowolnie się wpakowałam. Zaufałam niejakiemu S... podającemu się za specjalistę od naturalnej medycyny. Zakupiłam i zastosowałam na sobie i swojej rodzinie - w tym moich dzieciach CUDOWNĄ KURACJĘ OCZYSZCZAJĄCĄ. pani juz wie doskonale na czym to polega. Mówiąc w skrócie - picie olejów z aloesem, miksturą S....go i cytryną. Droga pani Renato!!!!! Gdyby nie pani rady i doświadczenie nie wiem czym by to się skończyło. Najmłodszy synek, którego oczyszczaliśmy ma 5 miesięcy, a najstarsza córka 8 lat. Nie potrafie teraz wytłumaczyć co nas tak zauroczyło (inaczej tego nie można nazwać) i zawierzyliśmy wszystkiemu co ten pan pisze o konieczności i nieszkodliwości tego sposobu oczyszczania organizmu. Dopiero po rozmowach z pania na temat różnych olejów i ich potrzebie albo szkodliwości zrozumiałam o co chodzi. bardzo tez wazne było ze aloes przy długim stosowaniu moze byc szkodliwy dla wypróżniania, chodzi o te jelita leniwe:) Żeby juz nie zanudzać powiem pani, że w końcu przestały nam wychodzic włosy i czujemy się o wiele lepiej. Po tej "cudownej kuracji" tego pana włosy wychodziły nam garściami, a Kamilek - nasz najmłodszy miał straszliwe czerwone zaognione liszaje na całym ciele, a najwięcej na buzi. Po tym jak pani doradziła nam w kwesti jedzenia i po 3 miesiącach picia noni, AC Zymes, Omega 3 i Spirulina Chlorella nareszcie zaczyna wracać wszystko do normy. jeszcze raz pani dziękujemy i proszę o radę co dalej??? Chcę wyprowadzić rodzine na prostą. Życzę pani dużźo zdrówka w nowym roku i oby pani nadal czyniła tyle dobrego ludziom. Karolina Cz.

 

12 stycznia 2013 22:35

 

WITAM PANI RENATO W NOWYM ROKU I ODRAZU ŻYCZĘ WSZELKIEJ POMYŚLNOŚCI:-) DZIEKUJE PANI RENATO BARDZO - za pomoc w leczeniu męża po zawale. Stosujemy wszystko tak jak pani powiedziała i mąż bardzo szybko wrócił do formy. Jest już w pełni sił i wigoru. Lekarze bardzo się dziwili, że tak szybko polepszał sie jego stan. Pokazałam więc wszystko lekarzowi co on zażywa - Super Q10, Omega 3, C1000, Resveratrol. Najbardziej zainteresował się sokiem noni. Powiedział, że moze to wszystko brać i ze mu to nie zaszkodzi:) No o tym to akurat jestem przekonana:) Właśnie to tak go postawiło na nogi szybko.  Chciałabym zamówić teraz noni polinesian i Xanto. Dziękuję też za przysłanie zaleceń dietetycznych dla męża. Dziękuję pani Renato że zawsze możemy na pania liczyć, za tak szybką odpowiedź.
Poczulam się powazne potraktowana...JAK ZAWSZE:-) Pozdrawiamy Ania z Markiem.

 

14 stycznia 2013 8:45

 

Dzień dobry. Szanowna Pani Renato! Przeczytałam na pani stronie wypowiedź matki, która oczyszczała swoją rodzinę olejami i "cudowną miksturą" oferowaną przez pewnego pana. Doskonale wiem o co chodzi. Też się na to dałam skusić. Co więcej mam całe grono znajomych wśród których jest to bardzo popularne. Początkowo wyglądało to niewinnie. Jednak po dłuższym czasie stosowania doszłam do wniosku, że te objawy nie są z oczyszczania się organizmu. Szukam pomocy jak wyjść z tego. Włosów mam już połowę mniej, a bez oleju i aloesu nie jestem w stanie normalnie się wypróżnić. Proszę o pomoc. Pozdrawiam i czekam na kontakt. Paulina S.

 

14 stycznia 2013 21:24

 

Pani Renato pokochałam już Panią jest Pani cudowną kobietą .Przez przypadek weszłam na Pani stronę jest tak wszystko opisane ze szczegółami ze całą rodziną siedzieliśmy i czytaliśmy.JA zamawiałam suplementy diety CALVITY na innej stronie ale nigdy przez tyle lat nikt nie poświęcił mi tyle czasu co Pani, już rozesłałam po znajomych Pani stronę bo nikt z moich znajomych nie zamawiał z Pani strony zawsze zamawiamy z innej ale to juz się zmieni .Ceny są wszędzie takie same ale Pani jest osobą bezkonkurencyjną  posiada Pani taką wiedzę .Moja córka też jest Panią zachwycona  tak samo jak i ja .Jeszcze raz bardzo dziękuję za poświęcenie mi czasu  mam nadzieję ze pomoże Pani mojemu mężowi.NA zdjęciu wygląda Pani na  bardzo miłą i młodziutką osobę .     Jeszcze raz bardzo dziękuję.Ale jestem szczęśliwa że pani tak szybko odpisała. Aga

 

15 stycznia 2013 02:12

 

Witam,

jestem zachwycona tym, jak schudłam, na X-shape. Czuję się po nim bardzo dobrze i myślę, że rzeczywiście pomaga mi na tarczycę, to też chudnę. Bardzo dobrze się czuję więc zaczynam kolejne opakowanie. Jak długo mogę stosować? Posłucham pani rady i dołączę AC ZYMES i Spirulina Chlorela. Pozdrawiam Judyta.

 

15 stycznia 2013 15:28

 

Pani Renato! Bardzo bardzo dziękuję za poświęcenie mi czasu jestem pani bardzo wdzięczna. dzisiaj mąż był u neurologa który wykluczył padaczkę ale ma skierowanie na badanie jutro ma mieć badanie .Jest Pani kochaną osobą na pewno będę stałym klientem u Pani zakupie u Pani  suplementy które Pani poleciła jeszcze raz ślicznie dziękuje żeby było więcej  ludzi na tym świecie takich jak Pani  to i świat byłby by lepszy. a jeszcze jak by Pani mogła mi napisać czy jak są w organiźmie pasożyty to czy może to doprowadzić że człowiek może stracić przytomność .Wczoraj prawie do północy czytałam Pani stronę wszystko wyczytałam opinie o Pani są rewelacyjne i wierze w nie w 100% Jeszcze raz bardzo bardzo dziękuję. Agusia

 

26 stycznia 2013 18:26

 

PANI RENIU !! bardzo Pani dziękuję za ekspresową reakcję na moje wołanie o pomoc. Kwiatek Teraz wraz z b.chorym, któremu już odmówiono leków w leczeniu podstawowym, będziemy rozważać suplementy wg Pani propozycji. My już od dawna stosujemy różne wspomagania łącznie z noni. (...) Wynikami wojew.onkolog był zachwycony i to że mąz 10 lat walczy i żyje. Pani Reniu jeśli wskaże Pani które z tych suplementów są w płynie lub można je rozpuszczać jest problem z przełykaniem tabletek to będziemy wdzięczni. Czekam i życzę wszelkiej radości na kazdy dzień . barbara

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 dalej>>

 

 

Referencje Calivita>>

 

Opinie Klientów, referencje>>

 

 

Zadaj pytanie ekspertowi>>

 

Klub Zdrowia CaliVita - 30%TANIEJ PROSTO OD PRODUCENTA>>

 

Zasady współpracy, udzielania konsultacji i porad>>

 

Zobacz jak zamówić produkty w najniższej cenie klubowej i korzystać z innych przywilejów tutaj>>

 

kontakt calivita

 

Napisz do nas>>